fredag 5 oktober 2018

Rosor i provrörsvasHelgpyntat

Maken överraskade med röda rätttvisemärkta rosor i dag som jag fördelade ut i "provrörsvasen" som är ledad så man kan vika den som man vill. Väldigt praktiskt.
Föll för spegeln

Då kan man välja hur man vill att den skall stå. Här har jag snurrat ihop den så den blir maffig. Den runda spegeln såg jag på långt håll när jag råkade passera Hemtex för en tid sedan. Jag och expediten delade rättvis på de två exemplar som fanns kvar. Det är inte ofta jag köper nytt, men ibland händer det.

Blir aldrig klar

Nu när krabbsäsongen börjat slog vi till på färsk krabba till middag i kväll - en klar fördel med hösten. Skall bli skönt att bara hänga i soffhörnet och ladda för en ny trädgårdshelg så man hinner klart innan det blir för kallt - fast det brukar jag aldrig bli. Det är alltid en del som blir kvar ute och tinar fram när våren kommer, det brukar gå bra det med.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner och trevlig helg !
Kram/Isa

3 kommentarer:

 1. Ohh krabba är gott! Låter som en mysig fredagskväll hos er...
  Har precis suttit en stund i växthuset med en kopp te, klurat lite och är så glad att växthuset ska få följa med hem! Bästa stället på jorden du vet :)
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera
 2. Så fint med rosorna i den roliga vasen. Och spegeln, påminner om en spegel som på 50-talet fanns i mitt föräldrahem. Vad tog den vägen?

  Ska på krabbfest på tisdag, längtar!

  Glad helg till dig också.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Rosor och krabba... jo man tackar! Pizza och höstsyrener här som jag fick plocka själv ha, ha, ha. Jättefint på byron. Allt passar som vanligt så fint ihop. Du kunde mycket väl haft en alternativ karriär som stylist, eller det kanske du redan provat...
  Kram
  /Anette

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa