söndag 31 december 2023

Tillbakablick med framtidsdrömmar

 

Snart startar trädgårdsåret 2024

Nu äntligen startar snart trädgårdsåret 2024 och jag längtar så efter att få stoppa händerna i jorden och känna doften av den blöta myllan, jordiga stövlar som klampar runt i efterlängtande rabatter och vårrusiga lungor fulla av frisk luft. Underbart att tänka på !

Nu kan vi börja tumma på färgglada fröpåsar, låta oss frestas av frökatalogernas lockande sidor och förbereda för årets första vintersådder. I år skall trädgården bli så där prunkande som i våra drömmar. 




Förhoppningsfullt och knoppigt

Den första skira vackra grönskan i maj månad är nästan den bästa tiden på hela året. Allt är så förhoppningsfullt och knoppigt. Man har en hel säsong av trädgårdsliv framför sig, fåglarna är våryra och bina har börjar surra. Man känner riktigt hur hela trädgården vibrerar av liv. 




Varmt välkommen 2024

Tror aldrig jag längtat så efter ett nytt år som efter 2024. 2023 blev inte alls som jag tänkt mig förutom den totala reparationen av växthuset. Det känns fantastiskt att det nu står där nere i trädgården och är redo för nya äventyr. 2023 var verkligen prövningarnas år med många tuffa utmaningar. Är så glad och tacksam att vi tog oss igenom året tillsammans, jag och maken. 




Tillbakablick med framtidsdrömmar

Det är underbart att titta tillbaka i arkivet på alla bilder från säsongen 2023 och drömma sig framåt att så där kommer det att se ut igen i sommar. Så trösterikt en snöig, grå decemberdag som idag när huvudet bultar av förkylning och kroppen värker på årets sista skälvande timmar. I morgon ligger ett helt nytt blankt år framför oss redo att fyllas med glädjeämne, roligheter och lustfylldhet. 

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag alla - må 2024 uppfylla alla våra drömmar ! 
Kram/Isa

6 kommentarer:

  1. Hej Isa!
    Vi får hoppas att 2024 blir ett riktigt bra år. Önskar också att du piggnar till från din förkylning, det är en seg variant. Jag känner mig bättre emellanåt och så är det sämre igen.
    Gott Nytt År!
    Kram Marika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Marika !
      Precis så är det för både mig och maken - det går fram och tillbaka hela tiden. Hoppas det snart ger sig och att du blir frisk !
      Ett riktigt Gott odlingsår önskar jag dig !
      Kram/Isa

      Radera
  2. Ha et riktig godt nytt år alle sammen, jeg ser fram til å kunne følge hagehverdagen din i 2024 også.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lillian !
      Så kul att du följer med in i 2024 !
      Ett riktigt Gott Nytt år 2024 önskar jag dig !
      Kram/Isa

      Radera
  3. Hej Isa!
    Jag önskar både dig och din make ett riktigt bra 2024. Må vi alla få ett gott år. Tack för alla dina fina bilder och tack för din inspiration!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haj Janicke !
      Tack snälla för din hälsning - så glad jag blir !
      JA, må vi alla få ett riktigt BRA 2024 !
      Ha det så gott !
      Kram/Isa

      Radera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa