fredag 28 september 2018

Redo för helg
Mest varit på stan

Efter en riktig blåsdag och en med hällande regn blev det äntligen en riktig solig dag i dag - helt underbart och vilken härlig inledning på helgen.

Har mest hängt i växthuset och landat efter en ledig vecka med långa trevliga luncher på stan, promenader i Stadsparken och eftermiddagsbio på mysiga 100-åriga Bio Roxy. Kan rekommendera franska filmen "Trädgårdsfesten" - en småputtrig nysläppt feelgoodfilm där mungiporna ofta glider upp i ett igenkännande leende.

Dekorativa både i knopp och utblommande

Plockade in några revor från Klockrankan och satt i vas tillsammans med lite blommor från en skördebukett jag plockade i Karlslund för några veckor sedan samt från en vacker fådd bukett från förra helgen. På revorna finns både outslagna blomknoppar liksom helt utblommade och båda är dekorativa tycker jag.
Redo för helg

Efter ett naprapatbesök är jag lagom mörbultad och avslappnad och redo för en helg i trädgården. Såg flera sommarblommor som nu gett upp och krukor som behöver tömmas, lökar skall ner och gräset klippas. Hösten brukar annars vara en lugn period där jag inte gör många knop i trädgården. Den här hösten har varit helt tvärt om - lägger jag ner jobb nu har jag igen det i vår tänker jag.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner - önskar dig en riktig härlig helg !
Kram/Isa

Inga kommentarer: