fredag 29 juni 2018

Sköna lediga dagar på agendanPrecis lagom väder

Idag har det varit en sån där precis lagom-varm-dag-så-man-kan-greja-i-trädgården-dag. Visst är det trevligt med värme fast det kan lätt bli lite för mycket - i alla fall för min smak och för min kropp också. Trädgården höll på att helt växa igen och nu har jag återtagit en del i alla fall och tuktat upp. Det känns himla bra. Tills nästa gång den tar över.
Äntligen

Gräset är klippt och trimmat - i alla fall på valda delar av trädgården, resten får vara sommaräng ett tag till. Tänk att det känns som en helt annan trädgård när gräset blir klippt.

Flyttar om

Och sen är roligt att flytta om lite så det känns lite nytt också. Några penséelådor hade gett upp och behövde tömmas, andra klippas ner och några fick nya boplatser som den här lådan som jag fyndade i vintras på Blomsterlandet. Tycker den tillför lite Frankrikekaraktär. Har en till som väntar på att få flytta ut någonstans och fyllas med sommarblommor.

Äntligen lediga dagar

Idag firar jag med ett glas rosé att jag äntligen gått i mål på jobbet och några hägrande sommarveckor ligger och väntar. Förkylningen har gett sig och maken är på bättringsvägen. NU kan sommaren börja på allvar - YES !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

3 kommentarer:

 1. Då kör vi sommar nu Isa! Med allt vad det innebär :)
  Ha en skön ledighet nu...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Hej Isa!
  Tusen tack för att du tittade in hos mig på Tusen Trädgårdar! Det var så himla roligt att träffa dig!!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Åhhh, så fint... Både lådor och säckväv har jag... Då måste jag härma Dig...!! :)
  Jaaaa, njuuut av ledigheten nu.. Jag är rätt nära min med!
  Kraaam Kate

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa