söndag 10 juni 2018

Avskavda Leksandsstolar, parasolljakt och snäll granne
En vända till

På loppisrundan i går hittade jag även avskavda Leksandsstolar som jag inte köpte ! Jag skulle fundera, tyckte jag. Och idag hade jag funderat klart så då blev det en vända till, till Skavankens loppis mitt ute på landet och jag höll tummarna för att stolarna fanns kvar. Jag hade tur - båda stolarna fanns kvar. Någon kreativ person har försökt att skrapa och luta av dom men misslyckats och jag kommer naturligtvis att ha dom så här charmfulla med patinan kvar.


Sista exemplaret

Innan loppistur nr 2 hängde vi på låset hos Jysk för att köpa parasoll ner till ruinen där både parasoll och parasollfot gjort sitt. Hettan har gjort att alla tydligen behöver nya parasoller för först på fjärde stället hade dom parasoller kvar som passade oss och det var sista exemplaret. Stort tack till grannen Å som hängde med på hela turen och hjälpte oss att få ut den tunga parasollfoten ur bilen och på plats i ruinen.

I det här torra vädret kan man ju faktiskt ha Leksandsstolar ute i trädgården - fast i natt åker dom in för i natt har dom äntligen lovat regn. Tror jag skall gå ut och dansa stora regndansen för att hjälpa regnet på traven för nu är allt supertorrt.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

3 kommentarer:

min hemliga trädgård sa...

Jättefina trästolar som är helt i min smak. Har själv jagat efter sådana men ännu inte hittat sådana. Men skam den som ger sig :-)

Önskar dig en ny fin vecka !

KRAM LOTTA

Anita sa...

Jättefina stolar, vilken tur dom fanns kvar. Tänk så många gånger jag känt att jag måste fundera lite först och när jag sedan bestämt mig, ja då har någon annan hunnit före.
Imorse hörde jag äntligen smattret av regn mot taket i uterummet. Prognosen visade regn mest hela dagen. Det var ett lätt regn och höll väl i ungefär 15 minuter sedan började solen skina igen. Vi får nog fortsätta med att dansa regndans.

Ha en fin dag!
Kram Anita

Solstrimmor sa...

Fiiina stolar, vackra i sin framskrapade färg. Tips på en fantastisk loppis i Orsa, Hansjö Lanthandel... förmodar att du har varit dit, det är ju i dina gamla trakter?

Äntligen regn, hurra! Hoppas verkligen att du också får!
Kramar från Eva-Mari