torsdag 10 januari 2019

Trädgårdsabstinens, more is more och ett jätteexemplarLite längre och ljusare

Oj, nu är trädgårdsabstinensen svår och mörkret tungt på eftermiddagarna/kvällarna även om det märks att dagarna blivit lite längre och ljusare. I sakta mak närmar vi oss våren och ljuset. Vi ska bara igenom januari och februari först - sedan väntar första vårmånaden med trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i slutet av mars.
More is more

Bilderna är från en av mina favoritmontrar på trädgårdsmässan som brukar ha fantastiskt överdådiga blomsteruppsättningar i sin monter varje år på temat more is more. I love it !

Populära igen

Piedestaler har blivit populära igen läste jag någonstans och de här var ju fantastiskt vackra. Lagom nötta och patinerade.  Hoppas dom finns med i år också till överkomligt pris.
Bilder att krypa in i

Nu behöver man verkligen sådana här bilder att "krypa in i" och smaka på så man överlever tills vi verkligen är där. Inte så långt kvar nu - en dag i taget kommer vi närmare våren och redan har en tredjedel av januari har gått.
I år ska jag ha en

En sak jag vet redan nu att jag skall köpa på trädgårdsmässan är den här fantastiska ranunkeln som fanns till salu förra året i en monter.
Jätteexemplar

Här syns den på en av utställningsbalkongerna - hoppas de här jätteexemplaren finns i år också !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner - nu skall jag ta ett varmt bad med massor av levande ljus och värma upp min frusna trädgårdssjäl.
Kram/Isa

2 kommentarer:

Lone Hall sa...

Åhhhh hvor er jeg glad nu. Et dejligt indlæg at komme igang på igen. Har haft en lidt for lang blog pause. Men nu er jeg klar igen, og så kommer jeg ind til sådan et skønt indlæg om snarligt vår. Den ranunkel er utroligt smuk.
Tak for det

Klem fra Lone

Ulrika Johansson sa...

Härliga bilder! Då får jag plocka fram de gamla piedestalerna jag gått och sneglat på. De har stått på uthusvindan länge nog.
Trevlig helg!