tisdag 8 januari 2019

Papegojtulpaner - riktiga överlevareÖverlevare

Tänk att papegojtulpanerna från nyår fortfarande lever även om det är stor variation på formen. Stjälkarna hade växt till det dubbla och hängde långt, långt över kanten på den ursprungliga krukan så jag kapade alla och bytte vas.
Färgstarkt

Roligt att plocka fram något med färg nu när vi går mot ljusare tider. Den gula loppiskannan har jag aldrig använt och nu passade den ju så bra ihop med den lilla blå som jag fått som gåva.
Myser i snöovädret

Idag är det ett riktigt snöoväder - är så tacksam att jag fick skjuts både till och från jobbet. Hoppas det är över tills i morgon bitti och att plogbilarna gjort ett bra jobb. Samtidigt är det mysigt med stora vackra snöflingor som yr utanför fönstret medan jag njuter av dagens avsnitt av "Hemma igen" på SVT Play. Det händer så mycket i den här australiensiska serien så jag är alldeles slut efter varje avsnitt. Puhh - får stärka mig med en stor kopp tee tror jag.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

2 kommentarer:

Ann-Christin Mara sa...

Tack för Tagetesfrö som kom med posten idag. Jätteglad. Brukar du förså innan du planterar ut först få lite försprång? Eller sår du på plats. Bor nära Borås. Tack igen. Anki

HWIT BLOGG sa...

Hej Isa!
Det är en slags "skrynklig" ranunkel i mitt inlägg...visst är den fin!
Må gott och ha det lika gott :)
Kram från Titti