Enkelt, gott och lättlagat
Bara att dra över på skärbräda
Ta ut ur ugnen när osten smält, dra över bakplåtspappret på en stor skärbräda. Ställ skärbrädan mitt på bordet så alla kommer åt och njut. Vi gjorde också en tacoköttfärs för att få det lite matigare som vi serverade bredvid i en järngryta.
Renskrapat |
Slurp - så var det renskrapat
Det sa bara slurp så var allt försvunnet - nästa gång skall jag lägga på massor av kvisttomater för rostade tomater i ugn är så himla goda och kanske lyxa med en pecorinoost. Skall köpa en annan sorts nachochips också som man kan använda att äta med och kanske addera med en havrecreme fraiche vid sidan av - olala så gott !
Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa
Mmm ... det här måste vi testa. Det verkar inte bara gott, det är ju vackert också. Vad har du för temperatur på ugnen?Vi gör ofta nachochips med en klick sambal oelek och en skiva ost på. In i ugnen på ca 200 grader tills osten smält. Det brukar vi ha som tilltugg när vi lagar lördagsmiddagen. Kan jag rekommendera.
SvaraRaderaHa en fortsatt skön vecka!
/Anita
Låter smaskigt. Det måste jag testa.
SvaraRaderaCilla♥