söndag 22 april 2018

Kruka i lavendellunden
Fröjdefulla dagar

Vilken helg det varit - Helt UNDERBAR. Man har varit i trädgården från tidig förmiddag till sena kväll och bara njutit av att det går. Det är nästan så jag får nypa mig i armen att det äntligen blivit varmt och att trädgårdssäsongen startat.

Idag har fokus varit att få fram alla trädgårdsmöbler och få ordning på uteplatsen (som fortfarande är i kaos och som jag inte fotat). En liten bit i taget så blir nog allt klart till slut. Det är en fröjd att få bort allt ogräs mellan stenplattorna ( som faktiskt inte varit så många - kanske tack vare bikarbonatströandet i höstas).

Lavendellunden hoppas jag mycket på i sommar - ser kanske inte så mycket ut för världen i torkat tillstånd men om några månader - då hoppas jag det är en riktig lund och att rosen vid sänggaveln fått glädjefnatt och klätt in den

Tom kruka

Den fina krukan (som jag köpte för presentkort jag fick när jag slutade mitt gamla jobb) tänkte jag skulle få pryda lavendellunden  och det bångstyriga silverpäronet får nog flytta någon annanstans där det bättre kommer till sin rätt. Just nu bor ett fjolårsgräs i krukan och det får vara kvar ett tag för att se om det överlevt och sedan får det också flytta för i lunden vill jag ha krukan tom - den skall bara få stå där som prydnad.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

5 kommentarer:

No34 sa...

Så fantastiskt fint Du har och jag blir så inspirerad av Dig och dina underbara bilder.. och nog blir man såååå lycklig av dessa varma dagar!!! Uuuunderbart..!
Ha det bäst, kram Kate

Annas värld sa...

Mycket fint att titta på och bli inspirerad av!

Charlotte Neve Grün/ Hos Villa Fryd sa...

Så smukt det er. Kan så godt lide dine billeder og kan lige se lavendellunden i fuldt flor for mig.

Klem
Charlotte

D2 Bet sa...

och nog blir man såååå lycklig av dessa varma dagar!!! Uuuunderbart..!


Gclub

A Casa Madeira sa...


Beautiful garden.