tisdag 13 maj 2014

Kryddiga krukor med decoupage!Doftande favoritmönster !

Ni kanske har sett mönstret tidigare på andra alster jag gjort - och nu kommer det igen, mitt favoritmotiv på servetter att göra decoupage av. De senaste dagarna i regnet har jag suttit i växthuset med värmekaminen på och målat och pysslat. Det är fantastiskt skönt med ljuset och de stora ytorna att bre ut sig på. Bara att lämna allt när orken tar slut - så just nu är det både pysselstuga och växthus med jordsäckar och småplantor huller om buller.

Den här krukan samt andra i pistageglassgrönt i olika storlekar skall det snart planteras kryddor i. Har snöat in på kryddor i år känns det som, först kryddtorn av zinkbaljor och nu speciella krukor för kryddor. Det blir en doftande sommar och nu är det dags att så också när värmen kommer tillbaka!

Andra alster står på tork och väntar på slutfinishen - visar mer i kommande inlägg!

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

5 kommentarer:

Jenny sa...

Decoupage är himla kul! Vad mysigt att kunna använda växthuset som pysselrum!

/Jenny

Ellinor Häggström sa...

Oj så pysslig du är! Och fint blir det.
Kryddor är härligt. Dofterna är underbara och det finns inte mycket som slår att kunna gå ut och hämta sina egna kryddor till maten.
Ha en riktigt härlig dag!

Anonym sa...

Vad fint det blev med decoupage! Bra idé!

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Men så fint!

Må gott!

Kram Ewa :)

Rost och rädisor sa...

Så härligt det låter att vara i växthuset och pyssla! Stora ytor är man inte bortskämd med och att kunna lämna och återkomma när man känner för det utan att grejerna är ivägen är ju skönt.
Fina krukor blir det ju också.
Kramen
/Anette