lördag 20 juli 2019

Hemlig dörr till litet trädgårdsparadisKånkade fram ur gömmorna

Den gamla patinerade dörren var egentligen tänkt på ett helt annat ställe i trädgården i sommar men vi har inte kommit till skott med den hörnan än så när jag tröttnat på klematisen som snor in sig överallt och inte klättrar utmed muren som jag vill kånkade jag fram den ur gömmorna.
Användbar

Den har varit med mig både på balkongutställningen och som bakgrund till ljusslinga och egengjorda pappersstjärnor i juletid i vardagsrummet. Fyndad på ett loppisställe mitt i skogen för många år sedan.
Hemlös lykta fick flytta in

Den loppade gamla ljuslyktan som helt plötsligt blivit hemlös när jag råddat om på annat ställe i trädgården fick flytta in på dörren tillsammans med en vacker hängare från Hansjö Lanthandel.
Växer hej vilt

Den gör sig bra mot den patinerade dörren - skogsklematisen Summer Snow. De senaste veckorna när jag inte ägnat den så mycket uppmärksamhet har den ränt iväg flera meter.
Hemlig dörr

Det ser ut som en hemlig dörr till ett litet sagoparadis där den står lutad mot muren omgiven av grönska och blommor. Man behöver bara kunna de magiska orden så öppnar den sig.
Leker vidare

Förhoppningsvis kommer klematisen att slingra sig ytterligare och klä in muren och dörren ännu mer. Och jag leker vidare i mitt paradis på jorden.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

2 kommentarer:

 1. Du har verkligen blick för inredning, inne och ute. Dörren är superfint. Och blomstermorot är en väldigt fin sommarblomma. Ska nog ha den nästa år igen.
  Ha det fint
  Helene

  SvaraRadera
 2. Ja det ser verkligen ut som en dörr till en magisk värld! Den blev fin där :)
  Söndag och jag har en hel del att göra och vad gör jag?? Jo dricker kaffe och läser bloggar hi hi...
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa