onsdag 31 juli 2019

Blomstersmycke i rabattenVägrade komma upp

Nu har äntligen den gamla damcykeln kommit ut i trädgården, den här gången i perennarabatten. Planterade barrotade solhattar på försommaren som vägrat komma upp och har ett jättehål i rabatten. Synd för det var en ny grön variant - väldigt vacker.
Plockade fram ur gömmorna

Förra sommaren blåste cykeln omkull massor av gånger och det är väl anledningen till att den kommit ut så sent i år. Var tvungen att hitta en bättre plats för den så den står mer skyddat. Cykelkorgen gick sönder vid alla fallen så det var tur att man hade fler loppisfynd i gömmorna att plocka fram.
Sliter tills den går i bitar

Även om botten nästan försvunnit ur trälådan så funkar det alltid att ställa ner en ampel. Trälådan har varit med i många år och jag sliter på den tills den faller i bitar.
Som ett blomstersmycke

Gillar den här dubbla Million Bells skarpt som håller länge och har underbara färgnyanser. Dessutom behövde rabatten ett blomstersmycke för nu ser den inte så rolig ut. Har ett stort rensnings- och klippningsarbete framför mig för att få någon fason på den.
Förankrad cykel

Nu har vi ankrat  cykeln med ett armeringsjärn i rabatten så nu hoppas jag att den står stadigt resten av säsongen.

Inhandlade fler höstöga idag och planterat i rostiga rosenrabatten. Alla torkade vallmoplantor ryckte jag upp för det såg alldeles för skräpigt ut - inte alls som i mina drömmars land. Får besök av trädgårdsföreningar nästa vecka så nu är det bråda dagar i trädgården.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

1 kommentar:

  1. Draga Isa,
    Ador combinatia bicicleta si flori. Imi place mult cum arata la tine.
    Iti doresc sa fie folosita cat mai indelungat, in superba ta gradina.
    Imbratisari, Mia

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa