onsdag 24 juni 2020

Självvattnande krukor med lyxigt intryckLyxigt intryck

Nu har jag äntligen fått upp en snygg, självvattnande ampel Nido Cottage i växthuset istället för de där trista vanliga som jag haft tidigare. Den här är visserligen också i ett plastmaterial men så mycket snyggare i sitt flätade mönster i konstrotting som ger ett lyxigt intryck och kommer att hålla i många år framåt.
Ljuvliga trumpetblommor

I min hängande ampel har jag planterat egenuppdragna Lejongapsrankor Maurandia som jag hoppas så småningom kommer att välla snyggt över kanten och leverera ljuvliga trumpetblommor i lila, rosa och vita nyanser. Det kommer att bli vackert mot den flätade designen. 

Fiffig upphängning

Här syns den fiffiga upphängningen som klarar upp till 15 kg. Dessutom har jag inte behövt vattna så mycket sedan jag plantera mina plantor eftersom krukan är självvattnande.  
Passar överallt

Hon passar lika bra ute i trädgården som i växthuset och vill man ha henne utomhus går det att dra ut en sprint i botten så överflödigt vatten lätt rinner ut. Just nu finns ampeln med 10 % rabatt hos Stayhome.se. 
Full med fjärilslavendel

En annan lika snygg kruka från Stayhome.se, Classico Color pryder nu ett av de patinerade borden ute i trädgården - den franska hörnan där jag håller på att rådda om just nu. Tyckte den passade så bra in där och fyllde den med fjärilslavendel.
Självvattnande

Den är också självvattnande precis som ampeln i växthuset och här ser man mätstickan som lyser i rött hur mycket vatten som finns kvar i vattenmagasinet nederst i krukan. De första veckorna får man dock vattna växten som vanligt. Mina har stått några veckor så lagom till sommarhettan som invaderar nu är det skönt med några krukor i trädgården som inte behöver daglig tillsyn utan har en vattenreservoar att ta till.
Passar så bra in i min stil

Det är så roligt när man hittar nytillverkade vackra kvalitetskrukor som passar in i sin egen stil i trädgården och som man dessutom kommer att ha glädje av i många år. Just nu har Stayhome.se 10 % på den här krukmodellen. 

Ha det så gott i sommarvärmen alla trädgårdsvänner - var rädd om dig och varandra !
Kram/Isa

Sponsrat inlägg

2 kommentarer:

 1. Your conservatory is beautiful :)
  Greetings

  SvaraRadera
 2. Snygga krukor kan man inte ha för många av :) Bra tips!
  Ha en fortsatt skön helg nu...
  Kram Titti

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa