fredag 2 november 2018

Skön och vilsam helgÄlskar utveckling

Nu är det skönt med helg och att det dessutom är Alla helgons helg känns lite extra vilsamt.  Nu skulle man vilja grotta in sig med en god bok under varma ullfilten med tända ljus på bordet och en godisskål inom räckhåll och bara koppla av efter en arbetsvecka full av siffror. Älskar mitt jobb och är så tacksam att jag får jobba med det jag gör. Utveckling i alla former är lika viktig som luften jag andas.
Tänder ljus

Den här helgen skall jag bara ta det lugnt och njuta. Tända ljus och reflektera. Åka till IKEA och fylla på ljusförrådet inför vintern. Det var helt slut överallt här hemma och ljus på frukostbordet är ett måste.
Långkok och skön vila

Har man tur kanske man fortfarande kan sjunka ner i en korgstol i trädgården under helgen innan allt plockas in och trädgården går till vila. Eller också står jag där i köksträdgården och skapar mosshjärtan eller något annat av mossa  - man vet aldrig när skaparlusten slår till.

Nu står en Bouillabaisse på spisen och puttrar och sprider sina goda dofter i huset - härlig start på en skön helg.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

3 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Önskar dig en vilsam och skön helg!

Kramar från Eva-Mari

Rost och rädisor Anette Brunsell sa...

Varje bild du tar är som ett vykort och det ser verkligen skönt ut i korghörnan. Håller tummarna för att det blir mysväder.
/Anette

Glädjekällan sa...

Håller med Anette. Dina bilder är helt underbara.
Fortsatt trevlig helg!
Birgitta