tisdag 30 januari 2018

Mjuka täcken i trädgårdenMjuka bolster

I går kväll vräkte snön ner här och lade sig i mjuka täcken över allt i trädgården. Plockade knappt av någonting av blomstersängen i höstas och nu är den inbäddad i fluffiga snöflingor. Den var ännu vackrare i går kväll så egentligen var det då jag skulle ha varit ute med kameran. Det var då det var gnistrande vackert.

Allt kvar - nästan

Så här såg sängen ut i höstas när jag dukat upp lite allt möjligt som jag hittat på olika ställen i trädgården. Älskar att sätta ihop installationer och skapa - det är feelgood på riktigt !

Får se hur länge snön ligger kvar den här gången. Den här vintern leker lite tittut med oss.
Struktur utan vintergrönt

Har man dåligt med vintergrönt i trädgården så får staket, portaler och trädgårdsbord bidra till strukturen och framträda när snön slår till. Nu fattas det bara lite sol också.

Älskat staket och kanske grind ?

Älskar kastanjestaketet runt köksträdgården - det är precis min stil. Kanske skall skaffa en grind också till portalen, har längtat och trånat i flera år nu. Synd bara att de skall vara så dyra.

Rutschar bara av

Nu har den mesta snön rasat av växthustaket. På grund av lutningen ligger aldrig snö kvar på taket utan den rutschar snabbt av. Det är skönt att veta om det skulle komma mycket snö att det aldrig blir någon snötyngd på taket.

Det kommer soliga, blomstrande dagar där framme

Ahhh - det är bara att härda ut och njuta av de snötyngda dagarna för snart kommer de njutningsfulla vår och sommardagar tillbaka !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

1 kommentar:

  1. Härliga snöbilder blandat med sommargodis. Här han det bli sö på backen men innan kvällen var det mesta borta. Regnet har vi fått en del av åxå så nu finns inget kvar. Skönt gillar inte att vara ute i snö. Vi ska ju till kolonin på torsdag och 4 dagar till. då vill inte jag ha snö.
    Ha det gott
    Kram Meta

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa