torsdag 24 juni 2010

Stenläggning och målning, målning !


Vår pensionerade murare håller ett avundsvärt tempo ! Här har gruset framför växthuset rakats ut och paddats ihop och stenarna lagts ut i ett snyggt mönster.

Olivkrukan har äntligen hittat hem ! Dom är makar som inte riktigt hittat en plats tidigare där dom kommer till sin rätt i trädgården. Vi fick dom av en granne för några år sedan som tröttnat på dom och ställt ut dom till grovsoporna !

Snart skall dom få blommor också. Har insatser i plastkrukor för att slippa fylla hela krukan med jord.Mannen hoppade ur sängen kl. 05.30 i morse fylld med energi, att här skulle målas innan det blev för varmt ! Och visst hann han måla hela muren innan solen stod högt på himlen. Visst blev det skillnad ! Känns lite Medelhavslikt !

Så nu poppar tankar och idéer hur man kan göra runt om och det kliar i fingrarna efter att börja inreda, men jag får hålla mig ännu en vecka (minst) tills snickaren är klar !

Men fundera och drömma kan man !

Kram /Isa

3 kommentarer:

 1. Nä nu måste jag snart sluta titta på dina galet inspirerande inlägg om växthusets vackra framväxt.... :-) Jag får rysningar, svettningar och STORA habegär.... SÅÅÅÅ snyggt ni gör det!!!!! En riktig fullträff......... Urnan , stolen och zink-kannan passar ju helt fantastiskt fint till miljön wow......

  Ha en skön midsommar!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Det är helt underbart att se ditt växthusbygge och se hur det växer fram mer och mer! Önskar att man kunde få uppleva det "live" för det ser ut att bli helt fantastiskt!!!!
  Glad midsommar och kram från Växthusmadam

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt snyggt det blir! Vill också ha... Förstår att det kiar i fingrarna på dig!

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa