söndag 20 juni 2010

Vackert tegelgolv lagt i växthuset !


Eftersom det gick så bra i går med ösandet av grus och paddning i växthuset, blev det en dag med tegelläggning idag ! Det känns jätteroligt att vi nu kommit så här långt !


Visst blev det vackert med de gamla tegelstenarna som golv ?! Det skiftar lite i tonerna i teglet vilket gör det levande, tycker jag.

Det är lite passningsarbete kvar som kräver någon klinga att såga av stenarna med för att passa in och lite sand att sopa över golvet för att slutligen fixera dom.

Eftersom det är gamla handslagna stenar är de lite charmigt ojämna. Nu känns det som att det var värt allt arbete när vi hämtade hem dom !

Läs gärna min krönika om när vi hämtade hem teglet här !

4 kommentarer:

Tiger sa...

Wow, vad snyggt det blir! Det ser ut att bli något alldeles extra. Blir riktigt sugen på tegelgolv också. Vi har singel (som släpper igenom vatten) med trätrall (från en tidigare uteplats) som golv. Fungerar alldeles utmärkt, men är inte lika vackert som ert tegelgolv...

Sommarhälsningar
Elisabet

Charlotte sa...

WOOOW - det där blir sååå snyggt med tegelgolvet.! Vilket drömväxthus ni håller på att bygga........... Är en aningens avis kan jag säga...... :-)

Kram
/Charlotte

Spirande grönt - sa...

Tjusigt värre!

Ha en fin vecka,

Rebecca

gittan sa...

Det där blir så otroligt snyggt!!! Hoppas du slipper myrproblem som jag har i mitt, vi lär nog få lägga om hela golvet =(