onsdag 14 december 2022

Utegran och installation lyser upp i decembermörkret

 

Ljusslinga så länge

I helgen var vi och köpte gran av idrottsföreningen i området och nu är den på plats i en zinkbalja på uteplatsen på baksidan av vårt hus så vi ser hela härligheten från köket och vardagsrummet. Dock hittade jag inte julgransbelysningen utan slängde på en ljusslinga i stället så länge. 



Pyntade damen på plats

Den pyntade provdockan har fått flytta ut på fontänens piedestal och fått en skir ljusslinga runt sin kjol så länge tills jag shoppat batterier till en längre som klär in hela hennes kjol. Så stämningsfullt att kika ut på den glittrande granen och den balklädda damen. 



Stol med hjärta

Den loppade rostiga stolen flyttades upp från Blomstergården och förärades med ett juligt hjärta som jag har två av.




Hopplock som vanligt

Plockade ihop lite allt möjligt som vanligt - hade en kälke i garaget som var lite skamfilad som vi fick lappa ihop innan den gick att plocka ut. Den rostiga grisen från Eklaholm är ett stående inslag i många installationer i trädgården.




Frusit fast i kylan

Mycket har ju frusit fast i kylan och går inte att rubba som torvblocken och kullerstenarna bakom växthuset som jag tidigare använt som julklappar med band/snöre runt samt den rostiga damen som sitter fast i rostiga rosenrabatten. Är nöjd ändå för tillfället med hopplocket och att jag hittade ledljus från förra året att stoppa in i ljuslyktan från IKEA som stått pall för det krävande utelivet i många år. 

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

2 kommentarer:

  1. Hej Isa!
    Så fint du har gjort, vilken härlig tid det är med allt vackert man kan pynta med både ute och inne. Grisen är så gullig.
    Kram Marika

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa