tisdag 6 mars 2018

Änglarna bor i de vackraste hörn av våra tankarLoppisfynd

Jag föll för den vackra texten när jag fick se den här fina taktegelstavlan på loppiset i Suckarnas Gång i Simrishamn en ovanligt het sommardag för några år sedan. Kreatören har både målat och skapat i decoupage - dessutom är den lite krackelerad, sånt gillas.

Änglarna jobbar extra

Jag tror på änglar och att dom finns med oss, ständigt och överallt. Ibland får dom jobba lite extra när livet skaver och finns dom där inom oss så jobbar dom även för oss i våra tankar. Visst är det en vacker tanke ?

Insiktsfulla väsen visar vägen

Jag tror även på mänskliga änglar. Insiktsfulla väsen som tagit sig ner på jorden för att göra gott bland oss och som ofta under stort lidande visar vägen. Den kärleksfulla vägen med ett öppet hjärta som är så inspirerande för mitt eget liv.

Varje dag får jag göra val om vilken människa jag vill vara och somliga dagar mer än andra. Ibland trillar jag dit och får kravla mig upp igen. Allra helst efter utmaningar som livet skickar - läxor som ger utveckling. The hard way - som en av sönerna brukar säga.
Påminna sig

Då kan det vara bra att påminnas om texten på den kloka tavlan och ta hjälp av änglarna.

Hoppas jag ramlar över någon mer taktegelstavla vid sommarens besök i Simrishamn. Kan redan känna hettan som bränner genom solhatten ....mmmm.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner och må änglarna vara med dig !
Kram/Isa

5 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Ja nog finns det änglar...ibland stöter man på dom :)
Vackert inlägg från dig Isa. Önskar dig en skön onsdag nu.
Kram från Titti

mirres skafferi sa...

Jättefint inlägg och med fina bilder. Änglar visst finns dom.

Veronica sa...

Vilken fin och tankevärd text det är på den gamla takpannan!

Jag kan verkligen också känna känslan av solen i Simrishamn, eller förresten jag kan drömma och känna solen gassa på huvudet var som helst. Längtar såå!

//Veronica

GladiGrönt sa...

Vad fint du skriver om änglar! Ja utan änglavakt hade jag inte suttit här. Fast man önskar väl att de ibland skulle vara ännu mer aktiva så att allt elände kunde undvikas. Men visst är det tryggt med någon som vakar över en. Jag var med om en svår olycka och bröt nacken, men kan ändå känna en trygghet. Döden är inget att vara rädd för när man vet vad som väntar. / Ha en fin helg Monica

co coya sa...

Jättefint inlägg och med fina bilder. Änglar visst finns dom.
สล็อต ออนไลน์