måndag 31 augusti 2015

Ett rostigt hjärta på sniskan !


En rostig installation 

I växthuset har jag ett gammalt, skraltigt trädgårdsbord där jag brukar skapa olika installationer beroende på årstid osv. Nu kände jag att det var dags igen att få det lite nytt och fräscht.

Det är sällan jag tillför något nytt utan jag plockar runt samma omtyckta saker i trädgården eller växthus. Fönstret står alltid lutat mot väggen där man kan hänga lite olika saker, det blir en bra bakgrund tycker jag.
För några veckor sedan hade jag besök av en mångårig bloggvän som även extraknäcker som skribent och fotograf. Av henne fick jag den fina rostiga grejen med ett utsirat hjärta. Vi vet inte riktigt vad det är. Den går att sticka ner i jorden ( fast då hamnar hjärtat upp och ner ). Så jag föredrar den så här - som ett originellt smycke på fönstret.
Det här verktyget fick jag också. Härligt när någon tänker på en när det dyker upp rostiga ting som är vackra att ha som prydnad i trädgården. Tack snälla T!
Änglar liksom vattenkannor i zink kan man ju aldrig få för många av. Ibland vandrar det in någon ny. Som den här vackra enkla ängeln från Hammarverket.
Hyllan är ett loppisfynd från förra sommaren. Suckarnas gång i Simrishamn en sommarlördag är ett paradis för en sakletare. De små runda vaserna som passar in överallt bara för att de är så fint patinerade kommer från Gardenflows webbshop.Det är aldrig för sent 

Det är härligt att ha ett eget hus att leka i när man är vuxen och närmar sig 60. Jag hade aldrig någon lekstuga när jag var liten och växte upp - hihi det tar jag igen med råge nu !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

5 kommentarer:

 1. Härliga "prylar" och kul med vänner som tänker på en när de hittar sådana! Man blir aldrig för gammal för att skapa eller för att leka...hihihi...jag ska ju göra mig en trollstig fast jag är 46 ! ;)

  Må så gott !
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Drottning av installationer utnämner jag dig till. Finns det nåt du inte kan ge ett sammanhang och dessutom låta oss se det vackra i.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Så vackert och mysigt. Gillar själv rost, änglar och zink :)

  SvaraRadera
 4. En hackkniv och en sockertång är vad du fått. de går att använda hur som helst vi ha ju varken sockertopp eller annat sånt som fanns på den tiden. Jag gillar de sakerna gamla rostiga ting passar så bra in i
  " våra " trädgårdar.
  Ha det så gott och njuta av dina fina arrangemang
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Så vackert med alla detaljer... allt från rostiga verktyg till änglar :) Kram Victoria

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa