torsdag 1 september 2011

Blommande-stols-inspiration !


Har en gammal grånad stol på framsidan av huset under vårt oklippta plommonträd som dignar av frukt just nu. Den har lite olika utseenden olika årstider och just nu är den prydd med Diamond frost, en liten Flitiga Lisa som blev över från andra planteringar, en Fuchsia och en grön njurvinda.


Sitsen är klädd med hönsnät som täckts med mossa och sedan fyllts upp med jord. Mossan blir lätt brun och ful efter ett tag , helst skall man hålla på och spruta vatten på den och hålla den fuktig för att den skall hålla sig fin, men det glömmer jag bort, så vid omplanteringarna vid olika årstider brukar jag passa på att byta ut mossan också.


Vill du ha mer blommande-stols-inspiration kan du se hur stolen sett ut tidigare år och vild olika årstider om du klickar HÄR !

Ha det så gott !
Kram/Isa

5 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan Isa!
Så många fina olika blommor den stolen fått äran att bära. Och så fint grånad den har blivit bed åren, bara vackrare och vackrare i mina ögon.
Ha de så gott, kram Ing-Britt

IreneL sa...

Åhh din stol är ju bara för underbar! Jag har också länge tänk göra en sån där stol men har inte hittat stolen jag vill ha! Jag får söka vidare!
Ha en fin dag!

Fiffiga Systrar sa...

Vilken fantastiskt mysig blogg jag snubblade över här! Så fin din stol är! ha en fin kväll! /emelie

Jutis sa...

Jättefin! Har en liknande, och i år har kryddträdgården fått bo i den!

rosenälvorna sa...

Vad vackert! Christina