lördag 24 september 2011

Rostiga underbara trädgårdssmycken och skön hörna i trädgården !


Tycker om att göra en "installation" i en hörna i trädgården ibland  .....ibland blir dom permanenta ibland endast för en dag ....  idag blev det den gröna fåtöljen som fick lite attribut !

Den gamla korgdockvagnen har min mor haft ... på tjugotalet drog hon runt sin docka i vagnen ... idag får den pryda min trädgård/växthus med blommor i ... den betyder lite extra för mig eftersom hon gick bort för snart ett år sedan.  Det känns som hon finns med mig i trädgården när jag använder hennes saker !

Skönt med en vacker sitthörna att smita ut till mellan svamprensningen ... som gick väldigt fort ... sedan maken ryckt ut med en hjälpande hand !


Enstaka luktärter blommar fortfarande som man kan njuta av och häckrosens nypon har fått vacker höstfärg ! Blir riktigt sugen att börja binda höstkransar .... det börjar väl bli tid för det nu !


Har ni sett vilket vackert trädgårdssmycke i form av en Fuchsia som hänger här ... det är Helena med bloggen Helenas Hem och Trädgård som gjort den .... nu hänger den i den gamla grånade pilen och blir mer och mer rostig för varje dag som går. Visst är den vacker ?!!


Här är ytterligare ett trädgårdssmycke som funnit sin plats i den nya planteringen vid pilen .... det är Irene som har bloggen Blomster som gör dessa vackra trådsmycken !

Vilka duktiga kreativa trädgårdsmänniskor det finns här i bloggsfären ! Besök dom gärna ... både har jättefina, inspirerande bloggar !


Ha det så gott !
Kram/Isa

11 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Åh vilken mysig hörna!! Där skulle man ju vilja sitta länge och njuta. Otroligt snyggt collage, härliga pastelliga färger mot de röda nyponen. Vad roligt att du kan ha din mammas dockvagn i trädgården, förstår att den betyder något alldeles extra!
Fina trädgårdssmycken, de pryder verkligen sin plats.
Ha en fortsatt skön kväll.
Kram Maria

Helena sa...

O vad fort den rostat!Vad roligt att du tycker om den :-)Pippin är så charmig oxå.
Så mysigt det ser ut kring den gröna fina stolen.Verkligen inbjudande.
KRAM till dig goa fina Isa!

Acchleja-Carro sa...

Vilken rolig "hobby" du har, att göra små installationer. En vacker dag är jag kanske så färdig i min trädgård att jag kan koncentrera mig på sånt. :P
Nu slår det mig att jag faktiskt inte har någon av Helenas fuchsior. Jag får ta och prata allvar med henne! Hehe
Kram Caroline

Pilgrim sa...

Nu har jag läst ikapp alla inlägg. Har varit bortrest och haft alldeles för mycket att göra på jobbet. Du, vad fint det blir. Pilen och all plantering där kommer att bli en dröm och dagens installation är så vacker. Ser fram emot nästa år när du har besöksdag för bloggare så man får se allt det vackra i verkligheten.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Sallys hus sa...

hej hej!

Åå så fiiint!
Jag längtar redan till nästa sommar...har fått så mycket nya ideér..:)
himmel vad svamp du fått. Vi brukar plocka maaaaassor men har bara hunnit vara ute lite grann än. Om vi har i något speciellt då vi gör sås... hmm...grädde förstås..men ½ tesked dijonsenap. mmmm...smask...
Kram o ha en fin söndag!
Katarina

Anna Vattenkanna sa...

Inbjudande sitthörna du visar. Där skulle jag gärna suttit en stund och samlat krafter... Visst är det roligt att fixa till det lite extra ibland... att använda gamla kära saker på ett nytt sätt ligger även mig varmt om hjärtat. De forna ägarna är "med" på ett synbart sätt... Inspirerande bilder!

Kram Anna Vattenkanna

Tant Otteskrufv sa...

Jag läste rubriken för fort, tyckte det stod "skön höna" och väntade mig bilder på dig i full färd med något:)HöRnan ser mycket inbjudande ut, säkert är din mamma där och tittar på dig när du stökar runt?

Torprosen sa...

Vilken härlig blogg du har, underbart med lte inspiration..Ha en go dag önskar Torprosen

Helén sa...

Oj, vilken underbar höra, där skulle jag vilja hänga en hel helg:) Härliga bilder du bjussar på osså....så fint med nypon!//helen

Lene sa...

Hvor ser der skønt ud i dit lille grønne hjørne. Det er en fantastisk farve de stole har.

IreneL sa...

Vilken härlig hörna du har gjort! Fågeln passar bra i rost! Tur vi gillar rostigt :)
ha det bra!