torsdag 15 oktober 2020

Vill du ha fröer av vallmon Poppy Love ?Dags för höstsådd

Nu är det dags att höstså sommarblommor inför nästa säsong och jag har 10 fröpåsar att lotta ut till dig som vill njuta av vallmon Poppy Love i trädgården nästa sommar. Den är dubbel, otroligt vacker och blomvillig. 


 

Kapslarna torkade på plats

Vallmokapslarna fick stå kvar på sin växtplats i trädgården och torka innan jag skördade fröerna. Av en kapsel får man massor med frön så det känns roligt att kunna skicka ut välmatade fröpåsar till trädgårdsvänner runt om i landet. En dam som tar för sig

Trivs hon (gärna i söderläge) kan hon bli enorm och inta en hel rabatt. Vid höstsådd brukar hon blomma som mest runt midsommar året efter och sedan brukar hon självså sig på platsen.Kär gammal vän

Jag har haft henne i trädgården i många år och fick själv fröer första gången av en trädgårdsvän i Finland. Är så glad att hon trivs hos mig och återkommer varje säsong. Som en kär gammal vän. 
Skicka ett mail

Skicka mig ett mail på isastradgard@hotmail.se om du är intresserad av att få fröer av Poppy Love - de första 10 skickar jag fröerna till gratis - jag tycker det är så roligt att få dela med sig av sitt överflöd. Kanske är du en av de lyckliga !

Underbart att planera nästa säsong och drömma om hur rabatterna ska bli. Har redan höstsått ringblommor så slipper jag det i vår när det är så mycket att göra ändå och sedan kommer plantorna i gång tidigt.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner - var rädd om dig och varandra !
Kram/Isa

PS. Nu har alla 10 påsarna hittat nya trädgårdsvänner och är snart på väg ! DS. 

1 kommentar:

  1. Jag gillar din blogg jättemycket! Den är verkligen inspirerande och Vallmon Poppy Love vill jag gärna ha fröer av. Jag skickar ett mail till dig!
    Kram från Lena

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa