torsdag 7 februari 2013

Returhinkar från Cesars trädgård !
Gick direkt in i hjärtat !

En del saker går liksom direkt in i hjärtat på en. De här hinkarna var en sådan sak - direkt jag såg dom i "Härligt hemma" kände att jag att dom skulle bli perfekta nere i köksträdgården.Sedan blev jag jätteglad när jag såg att dom kom från Cesars trädgård - en av alla duktiga, begåvade trädgårdsbloggare som nu också öppnat webbutik!
Är så imponerad över all den kreativitet och framtidsanda som finns hos många trädgårdsbloggare. Det är otroligt roligt att se ett namn i en tidning som man känner igen och glädjs med.
Visst är hinkarna otroligt fina ! Att de dessutom är gjorda av plåtskrot och redan lagomt rostiga är ju bara plus!  Finns i olika färgskalor där ingen hink är den andra lik. Varje hink är unik. Och med en egen själ.

Kanske blir det örter som får husera i hinkarna i köksträdgården i sommar - det behövs ju några kärl till alla olika basilikasorter jag skickat efter ... hihi !
Charmiga örtkrukor !

Hittade dessutom små örtkrukor hos Charlottas webbutik som är precis lagom till affärens örter som man tvingas köpa under vinterhalvåret. Krukorna är jättecharmiga och kommer från Kullabygdens krukmakeri.

Fröerna som jag skrev om i förra inlägget kom med posten idag - det kan man kalla snabbleverans !

Jag fortsätter att kurera min förkylning med trädgårdstidningar och roliga paket som droppar in som förgyller min dag och ger näring till trädgårdsdrömmarna !

Ha det så gott alla !
Kram/Isa

9 kommentarer:

Pilgrim sa...

Då snörvlar vi ikapp, du och jag! Jag har Hemträdgården och blev jätteglad när jag såg inlägget om att spaljera. Tack för erbjudandet :-) Visst är härligt med alla begåvade bloggare som lever ut sina drömmar. Jag är helimponerad! krya på dig så gör jag detsamma :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Vårt röda hus sa...

Men så charmiga hinkar:) Jättefina, dom kommer att passa perfekt i din köksträdgård. Måste kolla Charlottas webbutik genast!

Lycka till med skrivarkursen, du må tro att jag är avundsjuk!!!

Kram och krya på dej.
Eva-Mari

Anna Vattenkanna sa...

Jaha, då har jag varit inne på Charlottas butik och beställt likadana hinkar. De är ju bara så fina och smarta!!! 1000 tack Isa för tipset.

Kram

Annette Lund Andersen - Eventyr Haver sa...

Det var dog nogle dejlige spande du der har fundet dig.. Kan godt forstå at du måtte have dem med hjem ;)

Haveknus
Annette

Bettina Bäck sa...

Så otroligt charmiga återbrukshinkar - och vilken sympatisk idé! Jätteroligt inlägg, det är verkligen roligt att läsa om bloggerskor med fingertoppskänsla som lyckas. :-)

Tant Otteskrufv sa...

Toppenkul med återbrukshinkar! Men...behöver det inte vara hål i dem om du ska odla i dem? Jag kunde tänka mig att ha dem som vattenhinkar där vattnet får stå och bli ljumt innan man vattnar sina sötnosar i krukor och byttor.Får nog gå in på webshopen jag med :)

blomsterdesign sa...

Plåthinkarna är superfina! Men även terrakottakrukorna är ljuvliga. Jag var och besökte kullabygdens krukmakeri i höstas där var jättemysigt. Kram Therese

Annika Christensen sa...

Hej Isa!

Jag har också de där hinkarna och krukorna har jag dille på. Vad kul att du hittade till hennes webb butik.
Tack söta rara du för din ord ang mina sidor i AoT. Det gjorde mig så glad.
Kram
Annika

Charlotta Cesar sa...

Men åh, vad kul, Isa! Det ska bli spännande att se vad som slutligen hamnar i hinkarna:)
Bloggkram,
Charlotta