fredag 22 februari 2013

Snart är den årliga trädgårdsdagen här !Trädgårdssäsongen startar med trädgårdsdag !

Äntligen, äntligen sätter trädgårdssäsongen igång nästa helg när Glanshammars trädgårdsförening bjuder in till sin årliga trädgårdsdag ! Jag var liksom inte riktigt medveten om att mars var sååå nära .. men man tackar, bugar och hälsar ödmjukt mars välkommen fast det är en hel vecka kvar !

Anders Kjellson kommer och föreläser, ni vet han med hatten och en outsinlig kunskap om odlarkonsten . Det finns stor risk att ännu en trädgårdsbok sällar sig till samlingarna här hemma. Man har ju stött på Anders i Allt om Trädgårds expertpanel och i olika trädgårdsreportage de senaste åren. Det skall bli väldigt skoj att höra honom berätta om kulinariska ovanliga läckerheter som man kan odla i sin köksträdgård.

Dessutom kommer även Elisabeth Svalin Gunnarsson och föreläser på temat "Engelsk trädgård bäst i världen...?". Hennes bok "I trädgårdsmästarens spår" har nyligen blivit nominerad till årets trädgårdsbok.

Vilken dag att se fram emot !!!

Jag rekommenderar verkligen alla att gå med i en trädgårdsförening nära dig om du inte redan är med ... det anordnas såååå mycket inspirerande träffar och resor !

Ha det så gott i helgen alla !
Kram/Isa

9 kommentarer:

Meta sa...

Håller med dig. Där finns mycket att hämta av både nöje och kunskap
Ha en fin helg
kram meta

Lena/isis sa...

Håller med . Riktigt kul!! Kram

Poppys trädgårdsblogg sa...

Då ses vi troligen. Ska försöka komma iväg dit. Kommer att sakna föreningens store man dock som gick bort nyligen. RIP Ulf P.

Tant Otteskrufv sa...

Det låter som en perfekt starter! Du får säkert en massa kul i huvudet efter de föreläsningarna. Särskilt om det ätbara, nu när du har en så fin köksträdgård:)

Bettina Bäck sa...

Jag gillar verkligen mannen i hatts senaste bok! Det där blir en skojig och inspirerande start tror jag. :-)

Louise sa...

Hej! Vilken trevlig blogg du har! Jag har varit här förr men ibland glömmer man bort bloggar på vägen... Jag kommer gärna tillbaka. Underbart växthus förresten!

hälsningar louise

My life sa...

Vad lycklig du är, om trädgårdssäsongen redan börjar där. Vi har en halv meter snö ännu...

Trevlig helg!

♥Min Eden♥ sa...

Här har vi rena rama vintern ännu...halv meter...:D ´

men...våren kommer väl nog hit också med tiden med tiden!
stora kramen<3

Kristinas oas sa...

Vilken skön vårstart att få lyssna på så kunniga trädgårdsmänniskor!