tisdag 28 augusti 2012

Besök som öppnar upp nya idéer !


Soligt kvällsbesök !

Igår hade jag en mindre trädgårdsförening på besök i trädgården ! 8 jättetrevliga kvinnor dök upp i trädgården vid 18.00-tiden och solen var på sitt allra härligaste humör så jag kunde tillbringa eftermiddagen med att rensa, piffa och fixa.

Hemmavarande sonen fick i uppdrag att klippa gräset och jag var arbetsledare och pekade på ställen  han aldrig tidigare klippt. Fint blev det ... men nöjd blir man ju aldrig med hur det KUNDE ha sett ut i trädgården om allt i rabatterna växt som man ville! Det är bara att släppa taget och bjuda både på sig själv och trädgården som den är !


Nu ploppar det upp nya idéer !

Oj, så mycket nya idéer jag har efter deras besök .... det öppnar upp ett nytt seende på sin trädgård när man får besök!

Nu skall jag googla höstersilveraxet Brunett som doftar liljekonvalj och sveper in trädgården med sin ljuvliga doft på höstkanten och successivt byta ut en del växter mot höstblommande som är fina hela sommaren innan blomningen för att få en mer lättskött trädgård.

Tacka snälla Marita, Heléne och alla ni andra för ett väldigt trevligt besök ! Hoppas ni också fick nya idéer med er hem från besöket !


Ha det så gott alla !
Kram/Isa

6 kommentarer:

Nette sa...

Hvor dejligt at få besøg og tilmed få gode råd og idéer til, hvordan man kan lave haven endnu dejligere. Og nemmere at passe. Det sidste er jo ganske vigtigt. Jeg er ked af, at du bor så langt væk, for jeg er sikker på at et besøg hos dig ville være en dejlig oplevelse!

Lyckans lilla hus sa...

Åh vad härligt med besök och nya intryck och ideér!! Jag kan varmt rekommendera ´Brunette´, och vill du se henne live och är ute på tur så finns hon i Drömträdgården i Enköping. En av mina nya bekantskaper i och med utbildningen. Jisses vad många nya man träffar på, och så många nya favoriter!!! :) Jag kan spendera hur mycket tid som helst och drömma mig bort och fylla min önskelista.... Hösten är perfekt tid att summera, planera förändring, grunna. Och din trädgård är också en riktig inspirationskälla som jag hoppas kunna se live när tillfälle ges, om jag får förstås ;). Ha det fint!! KRAM Marie

Vivi sa...

Det er så gøy og spennende med ny inspirasjon!

Klem

Katarinas trädgård sa...

Lyckliga de som fick hälsa på hos dig!
Och även jag kan varmt rekommendera höstsilveraxet, superfin! Men denna torra sommar (ja, vi har faktiskt haft extremt torrt!) har jag märkt att den inte gillar torka.
Ha det bra!
/Katarina

Pilgrim sa...

Det gör ju så mycket att få besök och få lite nya glasögon. Mer än vad man tror innan besöket.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Betong ute och inne sa...

Hej,åhhh vad kul...
Du behöver säkert inte vara orolig, din trädgård är såååå mysig och alltid fin!

Ha det bra
Malin