fredag 12 augusti 2011

Nää, någon höst vill vi inte ha.... ÄN !!


Nu har man jobbat första veckan ... och sovit middag varje dag för att orka! Det känns som det var vääldigt läänge sedan man hade semester ... visst är det märkligt hur snabbt man kommer in i vardagen igen !

Märkligt också att det började kännas som höst direkt man började jobba ... eller i alla fall en föraning om höst ... kallare nätter ... råare luft och sommarblommorna börjar dala ordentligt efter allt regnande. Snart får man lov att sätta på sig strumpor och riktiga skor också vilket jag brukar undvika så länge det går.... bara sommarfötter i sandaler ska det ju vaaa !


I perennarabatten känns det så där just nu ... för bara en vecka sedan var det mycket mer stuns i rabatten .... tur att Madonnaliljorna lyser upp och doftar gott i sitt hörn tillsammans med luktärterna i alla fall ... och dahliorna och sköldpaddsörten är på gång att börja blomma ordentligt ... kanske det finns hopp ändå till söndagen !

Tack snälla för alla fina och värmande kommenterar till förra inlägget .... den blåklädde hälsar och tackar !

Nu håller jag tummarna för att det skall bli lika härligt väder på söndag som det varit idag .... sol och lagomt varmt vill vi ha ! Det skall bli sååå roligt att få träffa er !

Kram/Isa

13 kommentarer:

Ninnis sa...

Vilka underbara bilder !!!
Tyvärr måste jag hålla med om vädret...vem slog av värmen...=(
Själv startar jag om på måndag så min vila middag vecka kommer då.
Ha en skön helg.

Kram Ninni

Anonym sa...

Hej Isa!
Åhhh...snart ska man få se ditt paradis på riktigt! Så himla vackert på bilderna!
Har du fått mitt mail.....jag/vi kommer på söndag. Tralla laaaa...!
Vi ses snart!
Kram Kicki
Min Skattkammare

Helena sa...

Vi är sååå laddade :-)
Åh vad roligt det ska bli!Hoppas det kommer många bloggare!
Vi ses!
KRAM från mig!

IreneL sa...

Det ska bli så roligt att ses på söndag!
Jag håller tummarna för fint väder!
Kram!

Maria i Göteborg sa...

Vilka jättefina bildkollage du gjort! Ser supermysigt ut! Jag har också jobbat en vecka, och håller med om att höstkänslan kom rasande fort. Men jag hoppas verkligen på fler soliga varma dagar, som idag!
Maria

Pilgrim sa...

Jag vill så gärna komma och fram till idag trodde jag att det skulle gå. Jobbet är inte klart och det måste det vara till måndagmorgon så jag får helt enkelt bita i det väldigt sura äpplet och jobba på söndag. Känns så tråkigt eftersom din trädgård är en av mina bloggfavoriter. Snälla säg att du orkar göra om trädgårdsbesök fler gånger?
Ha det bäst!
Hélena

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Ja, nu börjar det kännas som höst... Men jag gillar det. Att få skörda det som såtts, plocka frukt och svamp. Binda storslagna buketter... :)
Håller tummarna för att ni får riktigt finväder på söndag. Hoppas du kommer att ha fler bloggträffar..? Skulle vara så kul att få se din trädgård live.
Kram,
Anna-Karin

Tant Otteskrufv sa...

Men...hösten är underbar!Det ska bara inte vara alltför blåsigt eller regnigt. Temperaturen är som den är men det har vi ju kläder som kompenserar. Tänk allt gott som blivit ätbart och alla vackra färger som väntar på våra ögon!Och även om man behöver en lur för att orka tempot så brukar timmarna räcka till det man har energi att göra, och mer än så ska man ju inte göra. Vi ses på söndag!Förmodligen med skor på:)

Eva-Lotta sa...

Vilka fantastiska liljor! Och de doftar ju så underbart, jag vet... vi har rosa liljor i vår verandarabatt, och man omfamnas av deras magiska doft. Lycka till på söndag, önskar dig en solig dag. Kram Lotta

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej,
VIlken härlig story om hur du o din man träffades :)

Wilda Tilda sa...

Herrejösses vilken fin blogg! Hittade hit från Helenas hem och trädgår. Lägger till mig som följare för här vill jag titta runt ordentligt=)

Kram Jenny

Malte sa...

Hej vilken fin blogg du har och underbart växthus och ruin,jättehärligt! Jag hittade hit från Helenas blogg och lägger till mig som följare här.

///Jessica

katarina sa...

Tack för en underbar eftermiddag!
Kram Katarina