tisdag 14 juni 2011

Visst är det intensiva dagar NU ?!


Herregud vad intensiva dagar det är NU !! Jag kommer knappt ihåg vad som hände igår för NUET är så närvarande och kräver all uppmärksamhet !

Full fart på jobbet och semestervittringen blir starkare och starkare för varje dag ... Österlen tack för att du finns och väntar på oss ... jag sänder dig en tanke ibland och fylls med energi av tanken på böljande fält, långa sandstränder, lunch på Börje Olssons skafferi i Simrishamn (mums), stillheten på Haväng, alla mysiga loppisar, långfrukostar hos Josefin och besök i alla vackra trädgårdar !! Underbart att tänka på och hämta kraft ur de sista veckorna på upploppet mot SEMESTER !

UNDERBART är också att landa i växthuset efter en intensiv jobbdag ... att sitta där i däckstolen och bara lyssna på tystnaden och stirra upp på himlen genom växthustaket ... dra lite med handen över kryddorna och känna doften av timjan och lavendel som sprider sig är en lisa för själen !

Ja, det finns mycket att vara tacksam över ... häromdan fick jag ett mail att några av mina bilder från bloggen kom med i ett reportage om kreativa idéer i trädgården i tidningen Hem ljuva Hem !! Jag trodde knappt det var sant ... hölll mina bilder för att publiceras i en tidning ... jag som bara leker när jag fotar och köpte min kamera begagnad för 400 kr?!  Dom måste ha varit duktiga på redaktionen att "fixa till" bilderna !



Tror ni jag är stolt eller ... skickade direkt ut maken som letade upp tidningen och sedan har jag suttit där och stirrat ... och ja ... det står mitt namn och ena bilden täcker en halvsida .... så kan det gå när man bloggar !

Hoppas du också hittar dina andningshål i denna intensiva tid och får påfyllning innan semestern äntligen står för dörren !

Ha en trevlig vecka !

Kram/Isa

8 kommentarer:

  1. Hej! Även om det är kul att få bilderna med i en tidning så låter det väldigt konstigt att tidningen har tagit dem utan att be om ditt lov först?? Luktar upphovsrättsbrott lång väg... Hursomhelst, tack för en fin och inspirerande blogg! Hälsningar Elin

    SvaraRadera
  2. Jovisst, hade de bett om lov innan ! Men det var osäkert om bilderna skulle komma med i alla fall ! Så det är helt i sin ordning !
    Tack för att du gillar min blogg !
    /Isa

    SvaraRadera
  3. Har man blick för det vackra som du så behövs tydligen ingen dyr och kompliserad kamera :).
    Är du med i senaste nummret? måste nog köpa den och kolla.
    Älskar ju att läsa om din fina trädgård och drömma mig bort.
    Ha de så bra, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  4. Vad kul!! Förstår dem. Dina bilder och dina idéer är otroligt bra. Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis! Så roligt att dina bilder kom med i tidningen. Din blogg är väldigt inspirerande med så otroligt vackra bilder. Många saker skulle jag själv vilja göra i min trädgård. Soffan i detta inlägg är SÅ fin, har letat efter en sån...
    Mariette

    SvaraRadera
  6. Men gud vad kul, grattis, och jag tror inte alls att de behöver redigera dina bilder, de är jättefina redan innan :)
    Ska glutta lite i tidningen på jobb i morgon....
    Ha en bra dag, kram Malin

    SvaraRadera
  7. Grattis vad roligt. Dina bilder är verkligen fina att titta på! Hälsn Camilla

    SvaraRadera
  8. Rockstjärnestatus till bilderna i Hem Ljuva Hem! Precis vad du förtjänar!

    Jag kommer ihåg din inbjudan och min man och jag kommer och hälsar på dig någon gång i sommar. Måste få se ditt växthus!

    Ha det bäst!

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa