tisdag 17 mars 2020

Trädgårdstider - en glädjebacill

Bild:SVT

Full fart från första stund

Snart är dom här igen - det välkända gänget från Trädgårdstider i en TV (eller dator) nära dig. Vi får följa dom på gården Torstens även den här programserien. Det är full fart redan från början. Med hjälp av charmiga grisar anläggs bl.a en överdådig rosenträdgård med 16 olika rosor och vackra inspirerande växtstöd i en rasande fart.

Har förhandstittat på första avsnittet och man blir så upplyft av vackra vyer, medryckande musik och trädgårdslivet i den skånska myllan.  Att det här gänget trivs tillsammans går rakt genom rutan och som tittare blir man smittad av glädjebacillen och känner sig lite lättare om hjärtat när programmet är slut. Man är så utsvulten på trädgård nu att man blir lycklig i själen av glada grisar som viftar på knorren, drömmar om växtvägg i fransk stil och inburade vårblommor.

Härligt med trädgårdsprogram på TV nu i Coronatider när alla trädgårdsföreläsningar/trädgårdsmässor IRL är inställda - man kan njuta hemma i soffan istället och få en ordentlig trädgårdsinjektion.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

2 kommentarer:

  1. Åhh längtar efter detta program, börjar väl nästa tisdag om jag inte har fel?! Äntligen blir det lite roligt på tv :) Det behövs...
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det ett alldeles underbart program!
    Ha det så bra Isa och var rädd om dig! Kram Kicki

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa