onsdag 4 mars 2020

Kan inte tiden gå liiite fortareFrossar i bilder

Nu är längtan stor efter FÄRG som man blir glad av efter allt gråväder man levt i de senaste månaderna även om kanske smällkaramellen Pippa Small på Chelsea är i färggrannaste laget. Den här tiden frossar jag i bilder både på Pinterest, andra bloggar och egna för att överleva innan hela HÄRLIGHETEN sätter i gång i trädgården.
I år ska DET ske

Det är nu DRÖMMEN är som störst hur trädgården skall förvandlas just den här säsongen och bli så där grönskande, frodig och ljuvlig som i ens allra största visioner.
Vill ut och fynda

Jag längtar lika mycket efter loppisrundor som är så få på vintern och få göra det där klippet som skall bli den ultimata knorren i trädgården. Älskar att gå på skattjakt och känner mig som en kapplöpningshäst i fållan som står och stampar. Börjar bli trött i hoven av allt skrapande.
En middag en len sommarkväll med öppna pardörrar i växthuset känns som en hägring just nu.
Älskar basilika

Basilikadoft från egenuppdragna kryddor och hemlagad pesto får det att vattnas i munnen och snälla nån kan inte tiden gå liiite snabbare så det kan förverkligas igen ?
Solen steker genom solhatten

Jag vill sitta i den lilla mysiga omslutande trädgården till "En liten bit av medelhavet"i Hammenhög medan bina surrar i lavendeln och njuta av en grekisk sallad med äkta oliver medan solen steker genom solhatten.
Tegelstensroman i knät

Jag vill bara finnas till och må-bra med en tegelstenroman i knät som aldrig tar slut medan solen sakta går ner i öster och värmer mina bara ben och armar.

I köksträdgården prunkar det överallt och kryddorna väller över i sina krukor. Det är knappt man kommer fram.
Tålamodet tryter

Mitt i härligheten kan man slå sig ner för att bara njuta och ha det skönt mellan allt trädgårderande. Åhh om man kunde kliva in i framtiden bara för en endaste liten sekund och tanka både doft och alla intryck. Nu är det tålamod som gäller - snart är vi där, även om det känns lååångt just nu.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

2 kommentarer:

  1. Alltid sån underbar inspiration hos dej! :) ...och längtan efter våren som kom av sig.
    Kram Annica

    SvaraRadera
  2. Ja nu får vi kämpa på Isa! Snart är vi där :) Längtar sååå efter våren och sommaren...men blåsipporna har kommit i trädgården, vilken glädje!!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa