torsdag 27 december 2018

De sista stapplande trötta dagarnaRiktigt trist dag

Idag är det en riktigt trist dag med dimma, några minusgrader och totalt igenisade vägar som omintetgör varje tanke på promenad. Istället får man hänga inne i soffhörnet, titta på filmer man aldrig annars skulle se och proppa i sig resterna av överblivet julgodis.

Chocksöta primulor

Då kan det vara skönt med några färgglada bilder på ljuvliga vårblommor som snart finns där ute i blomsterhandeln att förgylla den vintergrå dagen med. Hur glad blir man inte av några små chocksöta primulor ?


Några stapplande trötta dagar kvar

Nu har vi bara några stapplande trötta dagar kvar på 2018 innan det gamla året lägger sig ner och dör. Sedan väntar ett nytt oskrivet 2019 - redo att fyllas med blomstrande, grönskande och levande dagar. Underbart att drömma sig bort till.


Ett roligare 2019

Jag hoppas mycket på 2019 - att det nya året på så många sätt skall bli bättre än det gamla. Jag vill ha roligare 2019 - jag vill leka mer, våga mer och skratta mer, visst är det ett bra nyårslöfte !

Jag vill umgås mer med mina barnbarn och leka med dom, eftersom dom är utspridda så innebär det en hel del resande vilket kan vara ett äventyr. Det är inte alltid kroppen är med mig så den får komma i fokus 2019 - naprapatbehandlingar varje månad är ett måste liksom floating som skall bokas in. Yoga, meditation och avslappning är andra mediciner som dagligen ger mer kraft och energi - 2019 får bli året när det blivit rutin att avsätta 30 minuter till påfyllning varje dag.
RENSA 

För att släppa in det nya som väntar är en förutsättning att rensa ut det gamla först. Det får bli ett ledord 2019, har en tendens att samla på mig allt möjligt. NU skall allt som samlats på hög skänkas eller kastas bort som gamla årgångar med tidningar, böcker som jag aldrig kommer att läsa igen (böcker slänger jag INTE) och kläder jag inte använt på åratal.

Skall börja med mitt kontor där det skall bli nya tapeter och fixas till - har hittat tapeten jag vill ha och målaren är vidtalad så det ligger inte så långt bort. Det blir en härlig start på det nya året !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

3 kommentarer:

 1. Alltid Trevligt att läsa din blogg? Har nu följt den ett par år. En fråga, jag ska få designa balkong på mässan i mars,har du lust att ge lite tips och råd från när du gjorde din. Jag är bara en amatörträdgårdsnörd!
  Eva i Sandviken.

  SvaraRadera
 2. Hej Eva i Sandviken !
  Så roligt att du skall göra en balkong - tipsar gärna ! Maila mig på isastradgard@hotmail.se så vi får kontakt.
  Allt gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Så skönt att bara ta det lugnt när inte vädret inspirerar till promenader eller andra aktiviteter. Du har ju många projekt att ta tag i år 2019. Lycka till!

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa