torsdag 15 februari 2018

Lätt och ljust igen




Plötsligt var det ljust

I morse när jag skulle cykla till jobbet var det helt plötsligt ljust vid 07.30-tiden. Åhh vilken lycka - nu är den inte långt borta - VÅREN !





Tack, tack, tack 

Om cirka en månad kan man vara i växthuset igen - det är som en hägring som skymtar där framme. Jag får fortfarande nypa mig i armen att jag har ett eget paradis i trädgården som står där och väntar. Är så tacksam.





En riktig hjärtedag

Det känns som det är något som släppt och jag känner mig mycket lättare till sinnet. Kan det vara ljuset som återvänt och ger massor av energi igen ?  Fick nog en dos i går för äntligen  hade jag energi att ta mig till frissan och kom ut som en ny människa.

För säkerhets skull tog jag en raid i favoritaffären också. Kände mig bortskämd medan expediten sprang och hämtade nya storlekar. Sedan avslutade jag och maken dagen med en välgörenhetskonsert och superb avsmakningsmeny. En riktig varm hjärtedag !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner och may the force be with you !
Kram/Isa

2 kommentarer:

  1. I tillegg til at det er lysere tider, så er det også en oppmuntring å se ditt vektsthus. Så trivelig :) Torsdagshilsen fra Mette

    SvaraRadera
  2. Javisst är det så! Ljuset gör så mycket för både kropp och själ :) Igår snöade det stora vita flingor här, usch men vi går mot bättre och blommiga tider nu Isa...
    Varm kram till dig från Titti

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa