söndag 6 augusti 2017

Fler bilder av den vackra Linnétagetesen

Bild från Mom´s Garden 


Lägger in fler bilder

Här kommer lite bilder från andra blogg- och trädgårdsvänner som sått och drivit upp den vackra Linnétagetesen som jag skickade ut fröer till i vintras. Jättekul att se att den tagit sig så bra överallt. Klicka gärna på länken under varje bild och se hela deras inlägg. Jag lägger upp ytterligare bilder löpande så fortsätt att maila in inlägg/bilder !


Bild från Fingerbolla"Älskar denna växt och ska absolut sprida frön vidare.
Samt att jag nog nästa år ska göra ett hav av denna rufsiga vackra växt."
Så skriver Mona i ett mail.


"Jag är så himla glad för de fröer jag fick från dig. Tack!
En grupp planterade jag i en stor kruka. De andra hade jag i den här kopparbaljan tillsammans med ett gäng sockerärtor."
Så skriver Ramona i ett mail.

Ny chans i höst

Förra sommaren var Helena som bloggar på Drömhem&Trädgård hit tillsammans med Trädgårdsföreningen Trim och besökte trädgården och blev förtjust i Linnétagetesen. I år har hon odlat fram massor av egna plantor, se HÄR.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner - i höst kommer en ny chans att få nya fröer !
Kram/Isa

4 kommentarer:

sussi.sussinghurs sa...

De frø jeg fik af dig har også vokset sig til KÆMPE store planter her, så jeg skal passe på at tage frø af dem til næste år. Tak!

Fingerbølla sa...

Så kult. Fine blomster!!

LINDA sa...

Hej!

Jag sökte på min egen blogg och luktärter och fick bland annat upp en bild på ditt vackra växthus. Var genast tvungen att klicka mig hit för att hälsa på. Vilka härliga bilder du tar! Ska genast klicka vidare och fortsätta läsa dina inlägg.

Solsken
//Linda

roth phallyka sa...

Så kult. Fine blomster!!


แคมฟรอก