torsdag 30 september 2010

Feel-good-stunder !


Idag visade sig världen verkligen från den soliga sidan ! Hann ut i trädgården en kort stund innan jobbet för att hänga ut de nya randiga lakanen från Newport på tork.

Dom kom med posten som en premie för en tidning så det kändes lite som en lyxig present som damp ner mitt i vardagen och förgyllde livet en stund!

Att impregnera dom med frisk luft gör säkert att man sover bättre också !


En feel-good-stund är också att dona och pyssla ihop tillfälliga installationer i trädgården i solskenet. Får sån otrolig energikick av det! Och så mycket inspiration från bloggvärlden !

När man är kontorsmänniska i jobbet så behöver man kanske få extra utlopp för kreativiteten i trädgården för att få en bra balans ?!

Hoppas det fina vädret håller i sig i helgen så man kan göra trädgården höstfin, bara njuta av höstens kanske sista riktigt varma dagar och få ordning på växthuset.

Trevlig helg alla bloggläsare !

Kram/Isa

8 kommentarer:

  1. Mmmm, du sprider ju sommarkänslor! :o)
    Himla snygga sängkläder, vilken prenumeration kan det ha varit? ;o)
    Ha en riktigt fin fredag,
    Lydia

    SvaraRadera
  2. Ser mysigt ut, ta vara på stunderna. Jag ska försöka få ner mina tulpanlökar Inspirations "Blue,purple&yellow och "Purissima", snödroppar, krokus "Spring Beauty", hyacint "Woodstock". Pelargonerna har åkt in för vintern, de blommar vackert inne just nu. Ha en riktigt skön helg, kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga installationer du fick till!!! Underbart!
    Ha en fantastisk helg,
    Charlotta

    SvaraRadera
  4. Helou!
    Oj vad jag håller med dig.
    Jag får en otroligt kick av att bara gå runt och pyssla, det behöver inte vara mycket...flytta lite krukor, typ :) Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  5. Vilken sommarkänsla det är i dina höstbilder :) Jag blev så inspirerad av ett av dina tidigare inlägg, så jag gjorde ett eget arrangemang i en kruka. Har länkat till dig från mitt inlägg idag, hoppas det är okej?

    Kram, Outi

    SvaraRadera
  6. Åh ja Isa....man sover så MEGET bedre i frisk luftet sengetøj :0) Tror dit håb om en skøn efterårs week-end kommer til at holde stik....det tegner godt lige nu i alle fald :0)

    Dorthe

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Läste om dig i dagens NA och kände mig glad ända in i hjärteroten! Vilken underbar trädgård och vilken underbar människa du verkar vara! Nu har jag lagt din blogg bland mina favoriter och kommer att ha som rutin att gå in o läsa den! Hoppas du får en underbar söndag! Stor kram!!

    SvaraRadera
  8. Tack snälla för alla kommentarer !!

    De fina lakana kom som premie från tidningen Antik & Auktion för er som undrar !

    Kram/Isa

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa