söndag 19 september 2010

Älskade Cosmos och blommande Miscantus !


Efter några dagars förkylning med rinnande ögon och skvalande regn ute blev det en kanondag idag ! Solen sken och värmde upp luften och det var underbart att få hälsa på blommorna ute i landet igen !

Att få mötas av växtkraft i form av Cosmos/Rosenskära som t.o.m. ger sig av utanför staketet är ren och skär lycka !


Visst är det fantastiskt att det kan bli så många olika färgsättningar av Rosenskäran ! Smulade ner frön förra hösten direkt i landet och sedan har dom fått komma i sin egen takt !


Känner att sommaren trots allt kallare nätter svepte över trädgården idag och att Rosenskäran fick lite extra kraft att hålla ut ända tills första frosten kommer. Hoppas, hoppas det dröjer !!


Nu har Miscantusgräset fått blommande vippor ! Ytterligare en innevånare i landet som gör en glad så här års, sedan är det ju vackert hela vintern också !

Hoppas du också haft kanonväder hos dig idag och fått tanka energi till ännu en ny vecka i det här som kallas livet!

TACK för alla fina och goa kommentarer i förra inlägget ! Jag hoppas att jag får träffa er i verkliga livet en dag ! Vad mycket vi skulle ha att prata om !!!

Kram/Isa

3 kommentarer:

Tilde sa...

Kul att jag hittade hit, du har verkligen en inspirerande blogg, jag har fått massor av ideer!
så mycket fint.
Elisabet

Vaktmästarn sa...

Cosmos som är så vackra! Ska prova att göra som du, bara "tappa" några frön här och var i en rabatt...

Tack för all inspiration med höstplanteringar och mossa. Idag ska jag handla lite växter och fixa höstfägring hemma. Det känns som att bo mitt i konstverket, när man bor i skogen. Bara att kliva utanför tomten och hämta material :)

Kramar, Outi

Mammasblommor sa...

Så vackert Miscantusgräset är, riktigt läckert! Din trädgård ser så fin ut och muren är helt underbar! Vi får verkligen hoppas att nattfrosten inte visar sig på länge än, det är så mycket vackert som blommar fortfarande!
Ha en bra dag!
Kram Margot