lördag 30 januari 2010

Nån där uppe måste gilla mig ...


... och tyckt att nu så var det alla fall hennes tur !

Jag slängde mig på telefonen när jag hittade annonsen på Blocket och höll andan när jag frågade om korgstolarna fanns kvar !

- Jag skall ha dom ! utropade jag och den här gången hade jag tur. Dom fanns kvar. Även om jag inte riktigt har kunnat glädja mig förrän vi stod där i källaren, betalade och bar ut dom. När vi befriat dom från flera lager gamla dynor såg dom hela ut och efter lite vit sprutfärg i sommar kommer dom att bli som nya.

Mannen i mitt liv var glad att jag inte hittat korgstolarna i VArberg eller VAdstena utan i VArberga i samma stad där vi bor !

Ser redan för min inre syn hur fina dom kommer att bli i sommar i ruinen.

Där slår jag mig ner för en paus i trädgårdspysslet med ett immigt glas iskall flädersaft i sommarvärmen, torkar svetten ur pannan och lägger ifrån mig solhatten på det runda bordet med Lena Linderholmsduken med gula citroner och brandgula apelsiner.

Sjunker sedan djupt ner i korgstolens mjuka fluffiga dyna, suckar nöjt och vänder ansiktet mot eftermiddagens solstrålar som dansar mellan trädkronorna.

1 kommentar:

  1. Mitt i smällkalla vintern så behöver man läsa just sånt här. Oj vad mysigt det låter, längtar.....grattis till ännu flera fynd. Åsa

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa