lördag 30 januari 2010

Fler oväntade fynd !


Den här Blocketsäljaren var ingen vanlig Blocketsäljare utan en säljare som hade en hel källare full med loppisfynd och reste runt på Antikmarknader.


Mitt emot korgstolarna stod den här gamla stolen som direkt fångade mitt intresse. Den var egentligen inte till salu, utan skulle göras iordning.

- Göras iordning!! utropade jag. Det får du inte, den skall vara så här !


Efter lite dividerande blev skatten min ! Nu hade jag både korgstolar och gammal stol med hem ! En gammal stol som inte bara var en gammal stol utan också .... en stege ! Perfekt i växthuset som vi skall bygga i vår. Har drömt om gamla slitna stegar som man kan ha blomkrukor på, men hittils inte hittat någon till salu.I väntan på vår och byggnation får stolen/stegen bo i köket med blomkruka på så jag kan se den varje dag och njuta av den ! Vilken lyckodag !!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu hittade du min stege ( stol )! En sån ska jag också ha. Jag har letat och letat efter en som ska få stå på ett fint ställe med mina bästa pelargoner, inte så många som vissa har. Smakfullt utvalda som matchar stegen. En stol var ju inte heller dumt. Grattis till ditt fynd. Väntar med spänning hur det kommer att se ut i sommar. Åsa

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Tack för dina kommentarer Åsa ! Dom värmer !
Ramlar jag över någon mer stege/stol vet jag vem jag skall tinga den åt ! Kram Isa