måndag 4 april 2016

Utlottning av biljetter till Nordiska Trädgårdar

Pressbild Nordiska Trädgårdar


Får äntligen vältra sig i kreativa montrar

Snart är det dags för trädgårdsmässan vi sett fram mot hela vintern - Nordiska Trädgårdar 21-24 april. Nu skall man äntligen få chansen att vältra sig i kreativa montrar, inspirerande balkonger och upptäcka en och annan trädgårdsprofil i vimlet.


Foto från Hillevissans balkong 2013

Annorlunda urval i bohemisk stil

En monter jag själv ser fram mot är Fat Cat Stockholm House. Den här personliga butiken drivs av Hillevissan som tidigare bloggade under "Tankar från trädgårdsmästarn". En fantastisk blogg som är mycket saknad. Det skall bli väldigt roligt att se vad kreativa Hillevissan hittat på i sin monter.





Lång vänskap med långlunch

Sen ser jag fram mot långlunch och en mässdag tillsammans med en av mina äldsta barndomsvänner. En vänskap som sträckt sig över 50 år där vi ibland tappat varandra men alltid plockat upp tråden igen och tagit vid där vi slutade sist. Stort grattis till dig Å som nyss fyllt jämnt - till hösten följer vi andra efter.




Vi säger åhh och titta där nästan samtidigt

Vi delar trädgårdsintresset och "ser" samma små detaljer när vi strosar runt på mässan. Vi säger Åhh och titta där nästan samtidigt och tittar hänfört på en målad slinga på en pallkrage eller en väska full med svampar som nästan är dold under ett bord på någon utställningsbalkong.




Leta loppisbyrå till sommaren

Den här byrån från en av utställningsbalkongerna är också sån där inspiration som jag älskar. Så himla snyggt. Skall hålla ögonen öppna efter en billig byrå nu när loppissäsongen börjar. Och kanske måla mina stora konservburkar vita till sommarens örter. Men bara kanske. Behåller nog tomattemat på dom för lite mer medelhavstouch och rustik stil.


Pressbild Nordiska Trädgårdar

Ta med syrran 

Du deltar i utlottningen genom att skriva i din kommentar vad du mest ser fram mot på mässan. I samarbete med Nordiska Trädgårdar lottar jag ut 6 st biljetter där 3 vinnare vinner 2 biljetter vardera. Kan ju vara kul att bjuda med bästa väninnan eller syrran på mässan och dela allt det roliga.

Utlottningen pågår till lördag den 9 april. Vinnarna meddelas söndagen den 10 april. Du som inte har någon blogg kan delta genom att skriva din mailadress i din kommentar. Lycka till !

Jag kommer att besöka mässan torsdagen den 21 april då bussen från Örebro fullastad med förväntansfulla trädgårdsmänniskor äntrar mässhallen - kanske ses vi då !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

23 kommentarer:

  1. Så kul det skulle vara att återigen få åka till den mest inspirerade mässan någonsin. Har inte varit där de senaste åren så det är dags... kanske jag har tur att vinna biljetter också?

    Fantastiskt är det med väninnor som man hittar tillbaks till... har också en som är mig kär!

    En fin dag önskar jag dig!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Ja du bara att få gå där och sukta efter allt vackert och bli inspirerad skulle jag vilja göra.Det viktigaste för mig är nog att få komma dit och se allt.
    Ha en fin vecka
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Me gustaría que colocaras en tu blog un traductor, pues no soy capaz de traducir a mi idioma. Gracias

    SvaraRadera
  4. Min favorit är de fina utställningsträdgårdarna, med en massa fina idéer att ta med hem, och det allra bästa att umgås en hel dag med min trädgårds intresserade dotter. Vi njuter.
    Kanske vi ses ISA.
    Ha det fint!
    Marika

    SvaraRadera
  5. Jag håller mig hemma men hoppas ni får en riktigt givande dag.
    Kram Helli

    SvaraRadera
  6. Tänkte bjuda dottern på en inspirationsdag, där vi båda kan få idéer och bli peppade inför sommarjobbet.
    Kram Annbritt

    SvaraRadera
  7. Hej Isa
    Det jag ser mest fram emot är nog helt enkelt att få ha en dag som är MIN utan livets alla måsten och fylla den med det som är mitt stora intresse, TRÄDGÅRD.
    Gunnel

    SvaraRadera
  8. OH ja tackar jag en härlig tävling till.Vill jättegärna vinna!!
    lena. block.63@hotmail. com

    SvaraRadera
  9. Skulle så gär delta i utlottingen, men som det ser ut så kan jag inte besöka mässan iår... Jättesynd! Men lycka till i utlottningen får jag önska er andra! :)
    /Kitty

    SvaraRadera
  10. Vill gärna vinna biljetter till mässan ! Tänkte ta med mannen , för en dag bland det bästa jag vet :) lena.celander@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Att återigen få känna lust, njutning och inspiration i härlig förening, är det som ger mitt mässbesök dess främsta mål och mening!
    mette.nyman@spray.se

    SvaraRadera
  12. Det jag ser framemot är väl vad man kan göra med loppisfynd och göra det till något som passar mig. Perfekt och komma dit och få inspiration. :D


    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  13. Hejhej käraste Isa! Så himlans kul att din vän Åsa kom in idag o berättade att du kärleks-bloggat om mig:-) tusentack! Man blinkar lite oväntat, blygt och tacksamt. Och att du är bloggare på Nordiska....stort grattis! Och vad fina bilder du tagit från min balkongmonter! Ska du upp på mässan så får du komma förbi och hälsa, lova!

    Tiden har gått fort sedan jag öppnade butiken och jag älskar verkligen Feta Kissen och det varma gensvaret från alla goa kunder (och följare på Instagram och FB.) Men jag saknar absolut tiden man satt o bloggade och surfade runt till sina favvisar och kollade läget. Hoppas få tid till det snart nog igen, jag har ju inte precis slutat med trädgårdsälskandet bara för att butiken varit prio senaste åren.
    I maj har jag haft öppet i tre år!! Det känns helt otroligt, sååå mycket jobb och sååå mycket kärlek o bekräftelse från kunderna. Men ändå, nu när jag ska ställa ut på mässan, så får jag lite pirr i magen...nya utmaningar - Älskar OCH hatar det:-) att man aldrig kan sitta still. Måste va nån bokstavskombo som passar in på mig på pricken.

    Ta vara på dig, och så ses vi! Bamsekram Hillevissan

    PS om du önskar veta så är Fat Cats monternumret är 20:38 i C-hallen.

    SvaraRadera
  14. Jag ser mest fram emot att få träffa en hel hög av både Allt om trädgårds forumister, en del bloggvänner och andra trädgårdsvänner som jag har spridda i detta land. Sen hoppas jag ju alltid att jag ska göra lite fynd av plantor, lite för själen med inspiration från både utställningsträdgårdar, balkonger och kanske av nått krafs :)
    Ha en underbar dag!!

    SvaraRadera
  15. Hej! Vilken fin blogg du har!

    Nu är det några år sedan jag besökte mässan, men i år sammanfaller den bra genom att jag passerar vår huvudstad på vägen hem från skolan och som fattig student har jag inget som helst emot att vinna biljetter till mässan!

    Jag ska försöka få med mig några plantor hem, men gillar mest utställningarna! Såg också att det är många intressanta föredrag, Sara Bäckmo, Karin Berglund mfl vill jag absolut se/höra!

    Hoppas på turen!

    SvaraRadera
  16. Jag brukar tycka att utställningarna (balkong) är inspirerande. Om Zetas trädgård ställer ut så brukar det alltid vara en höjdare. Att träffa andra bloggare med förstås! Dessutom åker jag med två Trädgårdsgalna kollegor så hemfärden i en liten bil (proppfull!!!) brukar vara rätt spektakulär!
    Tyvärr ses inte vi Isa, jag kommer på söndagen!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  17. Mona monavonqnutzon@gmail.com7 april 2016 kl. 20:31

    Skulle vara jättekul att få komma dit eftersom jag nu äntligen har en liten uteplats där jag kan odla plus balkong. Ser fram emot att få massa inspiration till min inglasade balkong och tips på ekologisk odling. Skulle vilja ta med min mamma som älskar blommor.

    SvaraRadera
  18. Å vad gärna jag vill bjuda min mamma på inträdet till årets favorit dag! Håller mina jordiga trädgårdstummar hårt hårt hårt på att våra slantar kan läggs på mer spirande grönska /Sofia soffipropp1975@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Skulle gärna överraska min fru med en biljett till Nordiska Trädgårdar. Vi tycker båda om att koppla av med att pyssla i trädgården. Vore kul att hämta lite inspiration från mässan.

    SvaraRadera
  20. Tänk att få strosa på Nordiska trädgårdsmässan och få avnjuta all inspiration, ta del av allt kunnande och hämta hem ideér och förverkliga i vår egen trädgård, lyssna på intressanta föredrag och träffa likasinnade. Det skulle vara roligt att åka dit.

    SvaraRadera
  21. Glömde att ge min mail; annikavnystrom@gmail.com till inlägget "Annika sa.."

    SvaraRadera
  22. Åh, vad jag skulle vilja gå på Trädgårdsmässan!Pga studier så tillåter inte min ekonomi utsvävningar som roliga mässor.Jag skulle så gärna vilja gå och njuta av trädgårdsmässan med min väninna. Jag har ganska nyligen startat att intressera mig för trädgård och växter och slukar all information med stor entusiasm, att hitta inspiration för trädgården på landet är det roligaste som finns, så jag hoppas jättemycket på turen :-) / Elisabeth elisabeth.nilhsson@outlook.com

    SvaraRadera
  23. Hej Isa,
    vem vann biljetter?
    Mvh
    Annika

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa