torsdag 20 mars 2014

Reportage i Hem & Inspiration !"Dolda" detaljer och miljöer !

För några veckor sedan hade jag besök i trädgården av trevliga fotografen Maria Eberfors. Det är första gången jag haft besök den här tiden på året när det liksom inte finns någonting i trädgården som grönskar, men duktiga Maria hittade olika miljöer och detaljer att fota ändå som jag själv knappt lagt märke till.

I ärlighetens namn kan jag säga att jag städade hela växthuset innan hon skulle komma så det skulle se inbjudande och välkomnade ut. Gammalt enris på golvet efter kransbindning till jul och döda flugor på fönsterbräderna gav ingen härlig vårstämning precis. Nu fick jag vårstädat lite tidigare - vilket känns jätteskönt  !
Nya kontakter !

Tillsammans med Marie Pallheds text blev det ett fint reportage i senaste numret av Hem & Inspiration som kommer ut som bilaga i tidningen Örebroarn. Efter en timmes intervju med Marie kändes det som jag fått en ny vän - det är otroligt vilka kontakter den här bloggvärlden ger en !

Vill du läsa reportaget kan du klicka HÄR ! På sidan 56 hittar du ett reportage om Annika Christensens och Ulrika Otterlings nya bok "Trädgård i kruka" och på sidan 58-59 hittar du reportaget från min trädgård !

I morgon bär det av till Nordiska Trädgårdar - det skall bli så kul att få fylla på inspirationskontot och träffa trevliga trädgårdsvänner !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

8 kommentarer:

 1. Jag läste reportaget i går när tidningen kom i brevlådan. Det var ett fint reportage! Roligt att läsa om din trädgård inte bara här på bloggen. :-)

  Vintriga vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Låter ju hur spännande som helst. Ska läsa när jag har en bättre skärm än telefonen att tillgå.
  Vilar just ni benen en stund på Nordiska och kan meddela att här finns massor att titta på och handla. Mannen kommenterade att jag är som en unge i en godisbutik...

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig upplevelse, fast det är ju inte första gången för dig. Det är alltid så roligt att få se trädgårdar från en annan vinkel.
  Ha en fin dag på mässan. Jag får njuta av era bilder iår. Har inte kraft nog att ge mig iväg dit
  Ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 4. Trevlligt repotage! Trädgård är hälsa för själen :)

  Kram Ewa :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att hon gjorde reportage vid den här årstiden! Ska läsa reportaget nu och sen gå och lägga mig. Tidigt flyg till Sthlm i morgon.
  Isa, kom förbi Västragård i Varalövs monter i morgon, fredag! Fråga efter mig :-D
  Hade varit kul att hälsa på dig! Kram, Eira

  SvaraRadera
 6. Jättefin blog med många vackra och inspirerande bilder.
  Växthuset är underbart och reportaget berättar det viktigaste, att trädgården läker kropp och själ. Jag har en annan stil på min trädgård, men det innebär inte att jag ogillar andra stilar. Hit återkommer jag mer gärna.
  Vilken bra start på min lediga dag!
  Hälsar
  Marta

  SvaraRadera
 7. Fint reportage igen!!!

  Ja din trädgård är verkligen en lisa för själen!

  Kram Helli

  SvaraRadera
 8. Härligt att det fanns en nätversion att läsa! Ett mycket trevligt reportage.

  Vi hade också besök av en stor skånsk dagstidning idag. Ska bli spännande att se vad de "totar ihop" av det!

  Trevlig helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa