måndag 3 mars 2014

Snygg odlingsbänk matchar degtrågen !

Foto Hasselfors Garden


Ibland kan det vara roligt att kolla in det nya som kommer, som den här odlingsbänken på ben från Hasselfors Garden. Den skulle passa perfekt i min köksträdgård och matcha de svarta gamla militära degtrågen som jag odlar i.


Foto Hasselfors Garden

Praktiskt och snyggt  med hyllan under bänken där man kan ställa krukor, vattenkannan mm och spaljén tillför det där lilla extra tycker jag. Degtrågen kostade 100kr/st. Den här odlingsbänken kostar avsevärt mer och får nog stå på drömlistan ett bra tag till.Tacksam kryddtagetes !

Ser fram emot när man får börja odla i lådorna igen. Vitlöken jag satt i höstas har börjat komma upp och snart är det dags att så de första fröerna inomhus. Kryddtagetes blir det garanterat i år igen - en väldigt tacksam blomma som blommar troget hela sommaren, förgyller min köksträdgård och som gör sig bäst i gamla degtråg fyndade på Blocket.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

5 kommentarer:

 1. Det är inte många tagetesar som gör sih hos mig men den kryddiga(hittade en ny sort förra året) och tagetes Linnea. De får komma intill mig.
  det ser så härligt ut med dina jätteruggar.
  Ha en fin morgondag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja, for en tid vi går i møte. Det er som om alle sanser er på alerten for våren!! Tenk at vi skal få oppleve flommende hager igjen!! Sånn som hos deg :)

  SvaraRadera
 3. Otroligt vad du har lyckats med kryddtagetesen! Du måste ha gett dem dundernäring... ;-)

  Verkligen snygg odlingsbänk! Man kanske kan snickra en egen liknande...

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Mina kryddtagetes växte som galningar förra säsongen. Underbar! Jag beställde orange gem, men fick red gem, men men. Funkade det också. I år satsar jag nog på det gula hållet, blir nog fint det också.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Jättefin bänk. Jag vill också ha något sådant i växthuset. Fast jag funderar på att be maken snickra ihop nåt.
  Ha en härlig dag!
  /E

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa