onsdag 29 maj 2013

Romantiskt med tegel och rosor på Chelsea !
Gammalt murat tegel med gotiskt fönster och rosor som väller ut det går jag igång på ! Mer romantiskt kan det knappast bli. Har satt rosor runt min ruin men dom har vägrat välla och i år har en dött och den andra har inte kommit igång på allvar.

Det är ett framtidsprojekt att gräva upp framför ruinen och plantera massor med rosor och stäppsalvior.  Önskar ibland att man kunde leja någon som kom och gjorde allt grovjobb ... så kunde man själv ägna sig åt det roliga ... skapandet, planerandet och planterandet !
Här väller alla rosorna på en och samma gång ... ett överdåd att bli lycklig av !
Den här utställaren gillade jag också skarpt ... patinerade krukor och vita blommor med mycket grönt och murgröna som klänger lite vilt ... älskar den känsla det förmedlar !
Här kommer tegelväggarna igen och kolla in brädväggen ... den kan ju inte vara så svår att göra hemma i trädgården. Olika längder av gamla grå, slitna bräder + klängande murgröna = härlig stämning !
Ja, en brädvägg skall det banne mig bli i köksträdgården ... det låter som ett överkomligt projekt ... det passar nog tillsammans med en pergola av hässjövirke ... gamla bräder kan ju inte vara så svåra att hitta!

Jag hade bestämt mig redan innan jag kom till Chelsea Flower Show att jag skulle vara glad över allt som jag orkade ta in och se. Att jag skulle orka ALLT fanns inte på kartan. Även om jag lyckades med konststycket att missa de flesta visningsträdgårdar fick jag såå mycket inspiration med mig av de timmar vi var där. Och det är ju så många andra bloggare som tagit så fina bilder av visningsträdgårdarna som jag lusläser och glädjs åt ... tack snälla för alla era inlägg!

Ha det så gott alla ! Det kommer många fler inlägg från Chelsea och London !
Kram/Isa

7 kommentarer:

Drømmeriet sa...

Herlige stemninger du har fanget på bildene, jeg likte også det grå-hvite-grønne :) -og god ide ja, her rykker det i ut-å-snekre-nerven!

Pilgrim sa...

Ler stort där jag sitter eftersom jag sitter och tittar på bilder från precis samma montrar och förbereder för ett inlägg om rosor och romantik. Vi har samma smak du och jag :-) och montern med stengodset fick mitt hjärta att klappa fort, fort. Vill ha!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Bettina Bäck sa...

Härligt! Ja, hur ska man kunna se allt på Chelsea? Jag är nöjd med det som kom i min väg. Man ska ju njuta också. :-)
Fina bilder!

Anonym sa...

Javisst finns det mycket fint på Chelsea, men det finns det också i din trädgård. Din blogg om trädgården inspirerar mig verkligen!
Monica !

Isas Trädgård sa...

Tack snälla !
Så glad jag blir !!
Kram/Isa

Runevads Trädgård sa...

Åh, lyckliga du som var där i år! Var euforisk 2011 och upplevde samma känsla, svävade fram i fullständig lycka!
Lite övermäktigt, man orkade inte allt, tror det blir svårt att få med samma ressällskap nästa gång, om det blir fler gånger?!

Tack för underbara bilder!

Mvh. Camilla

Cintia Fumagalli sa...

HI, IT'S VERY NICE LANDSCAPE , I DID ENJOY THE PICS!

:)