torsdag 6 april 2017

En liten titt från balkongenKommer massor med bilder efter mässan

Här är ett provsmak från balkongen - tagen hemma i växthuset när jag provbyggde. Jag har ingen laptop och bloggar inte från mässan när den pågår. Däremot kommer jag att ta massor av bilder som ni får se i efterhand.

Här får ni känna lite på känslan i alla fall. Jag har ju plågat er med den här färgen hela våren i mina olika projekt hihi - så här gick jag all-in när jag ändå hade chansen.

Så här presenterar jag balkongen på mässan:

"Om bloggen Isas Trädgård var en balkong hur skulle den då se ut ? Jo, den skulle digna av buckliga zinkkannor och trevliga loppisfynd blandat med prunkande pelargoner och sprakande livsglädje. Här bor en livsnjutare av rang och den patinerade vackra järnsängen har fått hedersplatsen. Egenodlade kryddor sprider väldoft, tee dricks i mängder och kreativiteten spirar i varje hörn. Dessutom  dyker en liten livsnjutarväninna från Kumla upp som är både frodig och rolig."

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

10 kommentarer:

Trädgård i Torslanda sa...

Superfint. Det kommer att gå kanonfint för din balkong på Mässan. Kommer tyvärr inte att vara där men få vänta på dina bilder efteråt. Lycka till och hoppas framför allt att du har superkul där.
//Helene

Karina Nohrstedt sa...

Den var jättefin din balkong.

Jennys Vita Villervalla sa...

Åh så fint Isa!
Önskar att jag var på mässan och fick uppleva allt det vackra!
Lycka till!
Kram
Jenny

Vardag och flärd sa...

Önskar dig lycka till!
Eva

GladiGrönt sa...

Vad mysigt det ser ut! Och jag känner igen fotogenkaminen, en sådan hade jag stående efter min pappa och tänkte sälja den på Blocket men ångrade mig i sista stund. Åh vilken tur! Den blir bra att ha i mitt nya växthus.Hoppas det går bra för dig på mässan/Monica

Solstrimmor sa...

Ser ut som Isa! Alltihop! Ska bli så roligt att se hur det blev på mässan! Njut av dagarna. Lyckat till!

Kramar från en nyfiken Eva-Mari

Glädjekällan sa...

Så fint. Skall bli spännande att se irl.
Trevlig helg!
Birgitta

Anonym sa...

Besökte din balkong i dag. ÅÅÅh så vackert,inbjudande och mysigt! Det gjorde du bra! Fick till min stora glädje säga det till dig personligen,plötsligt stod du där. Tack för all inspiration! hälsningar Maria. floresetfolia.blogg.se

Merja sa...

Besökte mässan i fredags. Så fint du gjort!! Hade tre favoriter bland balkongerna, däribland din:)
Ha det gott!

Johannes sa...

Hej fick ni med er vår chililampa hem till er när ni packade? Mvh Johannes /Farbror Grön