måndag 6 april 2015

Hyresgäster sökes!


Ett boende med alla bekvämligheter !

Finnes:  Generationsboende i egna holkar i varierande färg och utförande. Holk med bred balkongingång i naturfärgad stil inbjuder speciellt rödhake, sädesärla och flugsnappare. Här får du en fin tillvaro med stort ljusinsläpp.

Växtlighet kommer att breda ut sig precis utanför öppningen i takt med att sommaren framskrider. Antikt fågelbad på fot finns inom bekvämt flaxavstånd liksom en köksträdgårdsrestaurang med allehanda insekter. Kort sagt ett boende med alla bekvämligheter !
För sparvar och mesar kan vi erbjuda det idealiska boendet i den grå holken med beslag runt öppningen. Den går i den traditionella välkända stilen och flyttar du in där vet du vad du får.
Olika sorters landningsplatser !

För den livliga tonåringen som knappt får plats i boet längre kan vi erbjuda separat boende innan det är dags för den slutgiltiga flytten från föräldraboendet. Området är idealiskt att lära sig flyga på då det finns massor med olika sorters landningsplatser i form av odlingslådor, staket, trädgårdsbord och klättertorn.
Varning för mänsklig individ !

Samtliga boenden är inflyttningsklara. Vi vill bara utfärda en varning för att en mänsklig individ kommer att uppehålla sig dagligen i omedelbar närhet till boendet. Den mänskliga varelsen är en nödvändighet för att alla bekvämligheter skall fungera. Samt att det under högsommaren kan vara risk för stark hetta. Vi hoppas dock att detta inte skall vara något hinder för att du skall söka. Alla svar beaktas !

Tja vad tror ni - kommer jag att få några gäster efter den beskrivningen ?
Det hade ju varit lite roligt om någon liten gäst hade flyttat in men tyvärr tror jag nog att holkarna är mest till pynt där de sitter nu !

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

14 kommentarer:

Steve sa...

Du har onekligen mycket att erbjuda dina trädgårdsgäster.

Meta sa...

Man vet aldrig har varit med om alla möjliga konstiga boenden med fåglar. Spritholkar och diva andra ställen på altaner så var inte för säker att de förblir tomma.
Härligt var det på bilden i alla fall
Ha en fin och skön ny vecka
Kram Meta

Sylvia sa...


Det låter likadant hos mig. Haft annonsen ute i ett år. Ännu inget napp. Hoppas att vi får tur i år :)

http://heltenkelthemmahosmig.blogspot.se/2014/04/bostad-uthyres-omgaende.html

Finaste mattan sa...

Vad fint!! : )

gittan sa...

hihihi.. hoppas de nappar ;)
Här har vi hyresgäster (som ibland måste avhysas) trots avsaknad av holk och annonsering. De flyttar in lite var det passar dem! Så sent som i fjor hade vi rödstjärtar under hängrännan på garagetaket, precis ovanför vår sittplats vilket de ibland tyckte var lite påträngande. Annars är det mestadels koltrastarna som behagar flyttain på de mest olämpliga ställen, varpå avhysning är ett måste (om man inte vill riskera att få en fågel i pannan när man kliver ut genom dörren "sss"

Maribel sa...

Vi brukar ha gäster, både i holk och under takpannorna. Det är ju rena lyxboendet,hos dig, så de borde nappa på det. Ha det gott!

Ellan H sa...

Så fint! Hade jag varit fågel hade jag definitivt flyttat in. Den där människan som stryker runt husknuten fick man väl helt enkelt stå ut med. Har man tur kanske hon bjuder på nåt gott. :-)

Ha det ritkigt bra!

Annika Christensen sa...

Kan hända de sitter lite för lågt men jag tror säkert att någon kommer att flytta in. Jag har ett par som bor i våran mur och den är bara 1 m hög.
Kul att du såg oss.
Vi ligger lågt för vi vill göra det som rätt och riktigt. Vet du att Expressen filmade Viktorias och Daniels nya lantställe med en helikopter. Då höll fotografen i kameran och då är allt ok.
Allt gott
Annika
Fattar du så dumet det är?

Minha vida de campo sa...

Linda inspirações, adorei as casas de pássaros.
Tenha uma ótima semana.

Lotta sa...

Vilka fina boende du erbjuder - hoppas du snart finner att det flyttat in några trevliga gäster som förgyller er vardag.
//Lotta

Rost och rädisor sa...

Vore jag fågel skulle jag flytta in direkt. I vilket fall mycket derkorativa och kul inlägg.
Allt gott
Anette

M/S Design sa...

Det vore kul att få reda på om det är någon som nappar på din annons!
Har själv en holk by som finns att hyra ev. är det en Blåmes som är intresserad.
Mariana

Ninnis sa...

Hoppas verkligen att någon nappar....kan inte finnas en bättre plats att bo på än i din fina trädgård....=)

Kram Ninni

Hatty sa...

Åhh så fina..jag älskar små fågelholkar. Du gör så fint! Kram :)