måndag 15 september 2014

Magiskt doftande sensommarbukett !Rosen remonterar och blommar igen !

Visst känner man sig rik när man kan gå runt i trädgården och plocka ihop en riktig maffig sensommarbukett ? Luktärten blommar som aldrig förr och doftar helt underbart i en bukett och rosen Ghita Renaissance remonterar och doftar magiskt !
Jag trodde aldrig rosen skulle klara sig för den hade stora angrepp av något i våras som fullkomligen åt upp allt på rosen - så jag klippte ner den totalt, myllade ner ett hälsokostmedel (har glömt vad det hette) i jorden runt rosen och den kom igen mot alla odds och nu blommar den för andra gången i sommar - det är lycka på riktigt !
Vem är det som väljer vem - egentligen ?

Vasen är ett loppisfynd från Suckarnas gång i Simrishamn - såg den på håll och kände direkt att den skall jag ha ! Visst är det märkligt hur vissa saker bara talar med oss och man har liksom ingen chans att komma undan - kanske är det sakerna som bestämmer sig för oss istället för tvärtom !

Ha det så gott under veckan alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

PS. Nu kom jag på vad hälsokostmedlet heter: Shindeles mineraler DS.

7 kommentarer:

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Vackert, gillar vasen också! Ååhh jag skule behöva nåt hälsokost på en ros som håller på att dö ( tror jag) den är "krasslig" i alla fall!

Ha en trevlig vecka! Kram :)

Annika Christensen sa...

Ohh vilken vas sen!!!
Härligt med en sådan fin sensommar eller hur.
Allt gott
Annika

Susanne sa...

Ljuvliga rosor och luktärtor! Håller med om rikedomen och lyckan i att kunna gå ut i sin trädgård, knipsa av och plocka in.
Just nu njuter vi kanske extra mycket av en sådan bukett när vi vet att hösten snart är här.

Ha det gott!
Susanne

Rost och rädisor sa...

Inte bara magiskt doftande utan magiskt snygg också. Vilken, lycka att du ändå fick njuta av rosen till slut.
Kram
Anette

Anne-Kristin Sander Naurstad sa...

Hvilken utrolig nydelig bukett. Hagen min er nesten uten blomster nå, så du er heldig! Tror jeg må planlegge litt bedre neste år!
Hilsen Anne-Kristin

Jannibele sa...

Vakker bukett i en kledelig vase. Kjenner nesten duften hit:) Det er så fint å plukke inn litt av sensommerens skjønnheter. Ha det godt.

Anonym sa...

Vasen är helt underbar(blommorna också för den delen)! Budade hem ett stort fint fat från samma serie som din vas på Tradera...nu känner jag att vasen hade inte suttit fel den heller :)
Ha det gott/ Anna