fredag 5 oktober 2012

Ny läcker höstfrisyr !
Farbror Frost svepte förbi trädgården en tidig morgon under veckan och satt ett avtryck i Fjäderborstgräset i zinkhinken som fick en ny höstfrisyr ..... riktigt läckert i morgonljuset !


Som tur var tittade Farbrorn bara in som hastigast och jag hoppas att det dröjer innan han gör sig hemmastadd igen .. kanske kände han att han inte var välkommen än !

Gräset piggnade till framåt förmiddagen och återfick sin svajande plym igen !Humlekottarna som brukar var vackert gröna den här tiden så man kan använda dom i höstkransarna har i år regnat bort och den kvardröjande morgonfrosten avslöjade spindlarnas nattarbete mellan spjälorna i staketet.Miskantusgräsets vackra vippor är ett säkert hösttecken och hela gräset börjar nu få murriga höstfärger !

Är kroppen med på noterna så blir det garanterat trädgårdsarbete under helgen ... tulpanlökarna skall ner och trädgårdsmöblerna in och sommarblommorna får nog respass till komposten efter välgjort förvärv hela sommaren !

Ha det så gott alla under helgen !
Kram/Isa

9 kommentarer:

Ruben sa...

Wow, vilken tjusig frilla! Kul och annorlunda tolkning.

Trevlig helg!
/Ruben

Skaparglädje sa...

Snygg höstfrisyr. Och spindelväven, vilket konstverk.
Trevlig Helg!

Vårt röda hus sa...

Hoppas du får en givande helg... jag ska umgås med mina faluväninnor och svamp ska plockas:)

Kram Eva-Mari

mormorMärtas sa...

Vilka härliga bilder från din fina trädgård!!

Kram Annika

Sabelhagens Olivlund sa...

Snygg gräset är i håret:)). Tur att frostgubben bara var på tillfälligt besök. Så vackert spindelnätat är.
Ha en fin trädgårdshelg.
Kram Maria

Anna Vattenkanna sa...

Så vackra bilder! Frost är ju inget man vill ha så här tidigt på säsongen men nog är en frostnupen trädgård sensationellt vackert om solen behagar att skina på härligheten.

Kram

Fröken Grön sa...

Jag har missat några inlägg här under den gångna veckan och har just läst ikapp. Och NJUTIT av allt det fina i din härliga köksträdgård!

Önskar dig en riktigt skön helg! (Håller tummarna för att farbror frost inte kommer på återbesök, även om gräset ser väldans läckert ut.)

/Anna-Karin

STENLYCKA sa...

Önskar dig en superduper helg!
Njut oavsett om det regnar eller ej!
Stora Kramen från mig!
Raina

Hon som talar med blommor sa...

Frost på gräs är verkligen något speciellt, hos mig har ingen frost synts till än. Så fantastiskt fina bilder du visar!! Du lyckas verkligen fånga mystiken :) Trevlig helg! / Carolin