torsdag 25 oktober 2012

Färgboost och inspiration i förkylningstider !Har legat i förkylning hela veckan och dagarna börjar bli lite svartvita i konturerna så nu behövs verkligen en riktig FÄRGBOOST och ny inspiration för att kompensera det färglösa livet !

Visst blir man glad av Tinas vackra keramikkrukor från Sturehofs krukmakeri som finns i massor av läckra färger !Besökte hennes keramikverkstad i somras och formligen dreglade över alla hennes vackra krukor ! Här är den välkomnande entrén till hennes ateljé !Vill ha .. vill ha ... vackrare väggkruka får man nog leta efter ! Något att drömma om och önska sig !Tinas krukor är ju ingenting man bara köper så där ... det är är mer en investering med tanke på priset ...jag har kommit över några på rea ... i grönt och blått ... tycker de orange också är oerhört läckra .... vilken färgklick på fönsterbrädan !De oglaserade terrakottakrukorna är också oerhört vackra ... den veckade kanten både på kruka och fat gör mycket för slutresultatet.Tänk att få bo så här vackert ... längst ute på en udde med trädgårdsmöblerna alldeles vid vattnet !
Visst är klätterställningen för krassen vacker ... med den fina keramikknoppen i toppen !Till slut  lite FÄRGBOOST från den egna rabatten ! Gullskära i vackra olika gula och orange toner prydde tagetesrabatten i somras !Det gjorde även den sköna  RINGBLOMMAN som gärna får komma tillbaka i mängder nästa sommar !

Nu skall jag ta med mig den här färgboosten och krypa ner i soffan under täcket igen och sova bort förkylningen ... hoppas att drömma färgglada drömmar istället för de svartvita!

Ha det så gott alla !
Kram/Isa

PS. Mer inspiration från sommarens utflykter kommer i kommande inlägg !! DS

9 kommentarer:

Bland blommor och buskar sa...

Jättefina krukor i härliga färger och så de fina ringblommorna som jag aldrig lyckas med, tack för färgboosten!
/Madde

Anna Vattenkanna sa...

Haha, vi tänkte allt likadant idag! Jag hade inte sett ditt inlägg eller rubrik när jag gjorde mitt. Kul!

Men så underbara krukor av alla de slag. jag instämmer, alla är bara så underbara.

Kram

Vårt röda hus sa...

Sturehofskrukor har jag på min önskelista men ännu har jag ingen! Jag har hållit i dom otaliga gånger, men... inget för en tunn plånbok minsann! Vilken tur du har haft som hittat några på rea!

Just nu behöver vi verkligen lite färgboost... nyss singlade första snön ner (i 10 min) och det är så himla gråkallt, tur att jag hann hem i tid! Nu kokar jag rotmos, perfekt en sån här dag! Undrar om jag får ner jordgubbsplantorna i morgon??

Kram till dej och tack för färginjektionen!
Eva-Mari

Tant Otteskrufv sa...

En sådan keramiktoppknopp känner jag plötsligt att jag behöver. Och de härliga ringblommebilderna också :)

blompia sa...

Krya! Och tack för den härliga färgkicken! Underbara krukor både till färg och form. Ser fram emot ditt nästa inlägg. Sköt om dig nu
Kram Pia

blompia sa...

Krya! Och tack för den härliga färgkicken! Underbara krukor både till färg och form. Ser fram emot ditt nästa inlägg. Sköt om dig nu
Kram Pia

Gisella sa...

Hej!
De är verkligen jättefina, krukorna. Jag har också dreglat på dem ett tag. Skulle speciellt vilja ha två gröna amplar vid min farstukvist, men som sagt....priset! Ha en skön helg och krya på dig!
Gisella
www.mittblommandeliv.blogspot.se

Sofia sa...


Åh, tack! det där behövde jag också...
Min förkylning verkar vara över nu... men tröttheten är fortfarande kvar! Jobbigt att känna sig så här OFF, när man ska producera fina julsaker för fullt...
Underbara krukor hon gör!
Kram och krya på dig!
Ja, visst väntar man med spänning på växthusboken nu.... =)
Sofia

Bjørkvold besøkshage sa...

Det er en nytelse å komme til Tina! Jeg har bodd i Enköping et par år, endog med utsikt rett inn i Drömparken, og besøkte Tinas atelier et par ganger. Hadde selvfølgelig med meg både krukker og keramikktopper hjem til Norge. Tina skal jo leve av dette, så penger må det jo koste. Selvfølgelig har ikke alle råd, men jeg håper nok av oss har råd eller prioriterer å bruke penger på slike produkter sånn at kreative sjeler fortsatt kan ha sitt virke iblant oss.

Med vennlig hilsen
Brita