torsdag 19 maj 2011

Övervuxen korgstol, utblommade tulpaner och vackra kryddskyltar !


Nu börjar humlen klä in den gamla korgstolen i landet !

Den verkar vara på hugget i år .. så det finns hopp att stolen skall vara totalt omslingrad av humlelianer innan sommaren är slut ! Några vackra humlekottar på det på sensommaren och lyckan är total !Om  Magnoliorna blommade 4 veckor tidigare än normalt så hänger nog också resten av växtligheten med ... tulpanerna kom, hann knappt ses och sa adjö med en ryslig fart !!

Det var ett kort gästspel i år ... jag saknar några akter och nu har Jättedaggkåpan tagit klivet ut från kulisserna ... redo att ta över scenen !Dessa vackra kryddskyltar som blev pricken över i, i örtverktygslådan kommer från bloggaren Wäxthusmadame !

Har ju sett dom både hos Madame och i olika trädgårdsreportage en längre tid och tänkte att nu vill jag också HA dessa fina dekorativa kryddskyltar ! Gör gärna ett besök hos Madame och hennes webbshop !

Ha en riktigt trevlig dag !
Kram/Isa

7 kommentarer:

 1. Åh så härligt du har det i din trädgård.
  Ja man saknar några akter ur Våryran det går lite väl fort. Vissa blommor hinner man knappt titta på innan dom har vissnat ned och nästa sätter fart.
  Du måste nog ha någon sorts verktyg för att kunna bocka armeringsjärn.
  Ha det gott:O)

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli en vacker humlestol!

  Tror Åsa

  SvaraRadera
 3. Såååå vacker humlestol...den iden gillade jag!
  Den tid som är nu skulle jag vilja kunna bromsa ibland för att hinna njuta ordentligt...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Ja, tulpanerna hade inte många blomningsdagar i år, men de är ju underbara även på väg mot förgängelsen.

  SvaraRadera
 5. Vad fint med humlen i korgstolen! Kom och tänka på en ihålig stol i plexiglas som jag läst om, där man lät en pil eller vide växa upp inuti och fylla hela stolskalet. Och när skalet var fyllt lyfte man av det och fick på så sätt en livs levande korgstol!
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt med trädgård. Man behöver inte sörja det man lämnar, man gläds istället över allt det nya som kommer. Det gör inget att tulpanerna börjar bli riktigt "dekis" när det står en iris i knopp bredvid och bara väntar på att slå ut och bli beundrad. Kryddskyltarna var mysiga tycker jag. Var rädd om dem.

  SvaraRadera
 7. Hej, vill bara säga att ni verkar ha en helt underbar trädgård!! Och så kul att kika runt i din blogg. Lycka till med allt du tar dig för:)
  /Lotta

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa