fredag 6 maj 2011

Attjo, prosit och Eat, pray and Love !Tur att det finns bra filmer att titta på när man ligger däckad i förkylning ! Läste boken för flera år sedan, flera gånger faktiskt, och tycker att filmen också är klart sevärd ... rekommenderas varmt ... riktig feelgood film !

Liz har verkligen lyckats fånga processen att finna sig själv efter en skilsmässa och vägen fram till att ha tillit igen att våga älska på nytt, att livet bär och den svåra balansgången till harmoni i livet !

Skulle gärna åka till Italien, lära mig italienska (som är sååå himla vackert !!)OCH få gestikulera vilt när man pratar (pratar gärna med hela kroppen!) och frossa i god mat ! Indien lockar också ... någon gång i livet !

See you later, alligator .. som Ketut (den underbart gode gurun på Bali) säger !

Boken heter "Lyckan, kärleken och meningen med livet" på svenska.

Attjo !! from Isa

5 kommentarer:

 1. Tack för både bok och film tipset.
  Krya på dig !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du inte mår riktigt hundra, vi får hoppas det snart är över.
  Krya på dig kramar Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Börja inte förtidigt med utevistelsen så du blir sjuk igen....ha, som om trädgården kan vänta så här års.

  SvaraRadera
 4. Riktigt trist med vårförkylningar! Krya på dig allt vad du kan. Jag tror att du blir frisk direkt om du sätter dig i ditt vackra växthus med en gosig filt och bara njuter av miljön!
  Filmen är jag jättesugen på att se, det blir senare. Gestikulerar gör jag hela tiden när jag pratar, utan att ha varit i Italien. Det är bara att flaxa på!
  Ha en fin lördag, trots bacillerna.
  Krya-på-dig-kramar!

  SvaraRadera
 5. Gör paket med kryddskyltar åt dig idag, så att du måste masa dig ur sängen till på tisdag iallafall, för att gå till brevlådan!
  Kram från Växthusmadam

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa