måndag 4 april 2011

Mjukt, blommigt och romantiskt till växthusets korgstolar !


Hoppas ni haft en trevlig helg ! Här har det varit riktigt ruggväder hela helgen och det är först i dag som solen har behagat släppa fram lite strålar på eftermiddagen.

Har haft besök av min vän floristen och tanken var att vi skulle göra lite björkriskransar i växthuset, men inte ens växthuset lockade i regnet och kylan. Det blev shopping istället och en ljuvlig heldags utflykt till Lena Linderholm (återkommer i senare inlägg om det).


Ramlade äntligen över dynor till korgstolarna ... ljuvligt blommiga från Miljögården ! Mjuka att sitta på och härliga att titta på ! Köpte kudde och pläd redan förra året ... nu har mönstret ändrats något ... men passar fortfarande ihop. 

I fjol hade jag ett hopplock av gamla vanliga kuddar till korgstolarna ... något för mjuka att sitta på (ibland fick man ta flera), så det blir jättebra till sommaren att få "riktiga" dynor att slå sig ner på mellan trädgårdsbestyren.

Nu väntar jag bara på den "riktiga" värmen och att få inviga korgstolarna i ruinen i solvärmen med en kopp te och mjukt att sitta på ! Hallå värmen ... är det inte dags att komma nu ?! 

Kram/Isa


8 kommentarer:

Helena sa...

Jaa nu vill vi ha värme!!!Helgen vart man ju lite snuvad på tycker jag iaf vädermässigt!Har nu frågat om vem som gör hästarna du frågade om.
Hon heter Carita.
http://www.caritasformbild.com/
Åh vad mycke fint hon gör titta får du se!
KRAM från mig!

Tiger sa...

Det där ser riktigt mysigt och inbjudande ut! Det var samma här - växthuset var inte ett dugg skönt i helgen. Jag trodde att det skulle bli en varm och solig helg... Men det blev ju i alla fall varmare än förut. Så nu smälter snön även här.

Vi har varit till Tysslingen och tittat på alla svanar (se mitt senaste inlägg), och det är ju ett säkert vårtecken!

Vårhälsningar
Elisabet

Anna Vattenkanna sa...

De passade som kudden i korgstolen, hehe. Ljuvliga urtvättade pasteller är så vackert i rätt sammangang och det är det hos dig! Sitt nu vackert...

Kramar Anna Vattenkanna

Änglamark sa...

Du har alltid så underbart inspirerande bilder varenda gång, det är härligt. Själv längtar jag till att få börja inreda mitt växthus, jag får många ideer från din blogg.
Lotta

Lisa sa...

Så fina dynor! Jag säger inget om växthuset, för du vet redan...
Värme har vi haft, men tyvärr ingen sol. Den dök upp igår. Tyiskt när man ska jobba! Jag passade på att sitta ute lite på lunchen iaf.
Ikväll var jag ladda för trädgårdsarbete, men då kom regnet. Är man någonsin nöjd...
Tisdagskram!

Tant Otteskrufv sa...

Det ser verkligen inbjudande ut! Värme...jag hörde att det är varmare än normalt för årstiden och är rätt nöjd, så länge det inte kommer stark kyla och tar knoppar och blom. Men blåsten vill jag slippa!

Hem & Drömmar sa...

Visst väntar vi på värmen nu :). Detta gråa med inslag av regn och kalla vindar börjar jag allt tröttna på nu.
Men lite fint blommiga dynor i härliga pasteller piggar ju upp. Det blev så fint i korgstolen.
Ha de så gott, kram Ing-Britt

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så goa och mjuka dom där kuddarna såg ut att vara då... Passar mycket bra till korgstolarna.... och i ditt finfina växthus!!! I helgen hade vi det grått och regnigt, men både i går och i dag har solen lyst och det har varit rejält varmt. Åt t o m lunch ute i dag på verandan... mmm... vår!!!

Vet du, i dag satte jag upp de fina skyltarna jag vann hos dig!!! Det blev jättefint...

Kram
Charlotte