måndag 3 januari 2011

Nu är det filmtajm igen !

Kunde inte låta bli att göra en till "film" när jag ändå var i farten ! Den här gången handlar det om perennalandets tillkomst. Så har du planer på att göra ett nytt land till sommaren hoppas jag att du får lite inspiration här !

Även fast vårt land är över 20 m långt och ganska brett på sina ställen så gick det ganska fort att fylla ut hela landet med uppgrävda delade plantor ... och det känns ju lyxigt att kunna "slösa" med plantorna ! Allra helst som man vill måla med dom !

Så nu är jag sugen på att ta tag i framsidan av trädgården ... framför huset skulle det passa med ytterligare en slingrande rabatt ... och runt växthuset ser det lite kalt ut ... där finns det mycket att drömma om.. och den gamla pilen skall kläs in helt med vällande klematisar och ... !

6 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Så kul att se hela processen på film! Jättekul! Och så fantastiskt vackert ni har fått det. Ser nästan ut som det alltid har varit en rabatt där. :)Solhattar och Jättedaggkåpa är också några av mina favoriter. Härligt att se tulpaner i blom! Som jag längtar tills det är dags!!! :)
Kram,
Anna-Karin

Lena/isis sa...

Jag bara säger...oj oj oj. Herregud vad fint du har det. Får mycket inspiritation från dig men blir också väldigt yr i skallen :-))) Hoppas hoppas att du öppnar visningsträdgård. Kram

Med fingrarna i (j)orden sa...

Så kul det var att se rabatten växa fram! Den har verkligen blivit jättefin.
Varma hälsningar från Skåne. Kika gärna in på min blogg om du har en stund över. Hit återkommer jag gärna!
Eva

LindaLunda sa...

WOW!!!! Underbart bildspel!
Och så mycket insperation jag fick!
TACK!

LindaLunda sa...

Hoppas det var ok att länka till din blogg?

azalean sa...

Åh vad man längtar till trädgårdsjobb! Spännande att se din trädgård växa fram. Min sambo och jag har kollat växthus-filmen noga, vi skall själva försöka få till ett växthus/uterumm. Du/ni har lyckats få till de så bra!
/Anita